Az élelmiszeripar fejlesztések fontossága

Utolsó módosítás: 2018.07.20 07:04

2018-07-11

Az október 23-25-ig Szerbiában, Novi Sadon tartandó 4-ik Nemzetközi Élelmiszer-technológiai Kongresszus, valamint az ezzel együtt megszervezésre kerülő18-ik Takarmány-technológiai Szimpózium absztrakt leadási határidejét meghosszabbították. Az absztraktok leadásának új határidejét 2018. augusztus 1. 

A két évente szervezett konferencián a tudományos- és szakmai tartalmakon, valamint a gondolatébresztő elődásokon túl a résztvevők szorosabbra fűzhetik szakmai  kapcsolataikat és együttműködéseiket, megfűszerezve mindezt a helyi ételkülönlegességek nyújtotta élményekkel.

Az absztraktok formai követelményeiről, leadásáról és a rendezvényről bővebb információ a következő linken érhető el: http://foodtech.uns.ac.rs

Amennyiben technikai problémák lépnének föl, és a fenti weboldalon keresztül nem sikerülne elküldeni az absztraktot, akkor azt az alábbi e-mail címre is lehet továbbítani: foodtech@fins.uns.ac.rs

Képtalálat a következőre: „http://foodtech.uns.ac.rs/”

További információért látogasson el a következő oldalra: http://foodtech.uns.ac.rs/