Lépcsőházi ÁTLI zsánerképek fotópályázat

Utolsó módosítás: 2017.09.22 14:38

Az Állattenyésztési Takarmányozási és Laborállat-tudományi Intézet pályázatot hirdet a Kar állatorvos és biológus hallgatóinak, a J épület lépcsőházának első fordulójában lévő, világító poszterek cseréjére. A mostani képek több mint 45 éve kerültek helyükre, és bár jól komponált, tenyésztési témájú képek voltak cseréjükre megérett az idő! 

Nevezni a pályázatra, saját készítésű, jól dokumentált (milyen fajta, hány napos vetés, hol, mikor készült) képekkel lehet.
 

Témája az állattenyésztés és a takarmányozás (szép ló, széna kaszálás a naplementében, magyar tarka tehenek itatása, baromfiaknak kukorica szórás-ilyen képünk a 45 éves sorozatban is volt!, szép puli kölyök) köréből vett képpel lehet. Csak saját készítésű képpel lehet pályázni!


A pályázat 4 díjazott képe az második forduló 4 db, fekvő formátumú (B1: 100cm x70cm) tartójába kerül, a másik négybe az ÁTLI osztályairól, a munkatársaktól kerülnek szakmai képek. A beküldött képek felbontása a rövidebb oldalon minimum 1200 képpont legyen. A képek mellé beküldendő adatokról (Ki készítette a képet? Mikor készült a kép? Hol készült a fotó? Téma? Oktatási megjegyzés?) példát a kiírásban találnak. /hu/aotk/allattenyesztesi,-takarmanyozastani-es-laborallat-tudomanyi-intezet/aloldalak/lepcsohazi-atli-zsanerkepek-fotopalyazat/. 
 

A beküldött képeket oktatási célra az ÁTLI köszönettel átveszi és ha lehet felhasználja! Az esetleges felhasználás feltételeit a beküldéssel a hallgató elfogadja (a felhasználás feltételei).
A képeket beküldeni a 2014.atli@gmail.com email címre lehet, 2014, december 6. 24.00-ig. 
A négy díjazott kép készítője 20.000 forintos utalványt az Intézettől és két nagy zsák prémium Hill's tápot kap (kutya és macska).

Online eredményhirdetés december 10-én lesz, a díjakat ezután az ATLI-Tenyésztési Osztály titkárságán lehet átvenni J-301.

A jó képek beküldéséhez sok jó pillanatot kíván:

Dr. Hullár Isván

példák:

Szövegközi kép 1

Ki készítette a képet? Maróti-Agóts Ákos

Mikor készült a kép? 2004.01.24 13:07

Hol készült a fotó? Hortobágy- Máta puszta, borjú istálló

Téma? 2,5 hónapos magyar szürke bika borjú fekszik egy szalma körbála előtt

Oktatási megjegyzés? a magyarszürkék fehér füljelzőt kapnak és nem sárgát, külön engedély alapján