Élelmiszer-technológia a gyakorlatban

Utolsó módosítás: 2016.01.30 10:44
KurzusÉlelmiszer-technológia a gyakorlatban
NyelvMagyar
Jellegfakultatív B
Értékelésvizsga (kollokvium)
Év/félév5/2
Kredit3
Előadás0 óra/félév
Gyakorlat24 óra/félév
Szakállatorvos (magyar)
TanszékÉlelmiszerhigiéniai Tanszék

A kurzus leírása

Tematika

  • A tejfeldolgozás általános műveletei
  • Tejtermékek gyártása a gyakorlatban
  • A baromfivágás technológia higiéniája a gyakorlatban
  • A sertés- és marhavágás technológiai higiéniája a gyakorlatban
  • A vadfeldolgozás technológiai higiéniája a gyakorlatban
  • A húskészítmények előállításának higiéniája a gyakorlatban
  • Növényi eredetű élelmiszerek előállításának higiéniája a gyakorlatban