Alapértelmezett nézet
Kapcsolat Bejelentkezés
Hírek Érthető és emlékezetes prezentáció? Lehetséges!

Érthető és emlékezetes prezentáció? Lehetséges!

Gondot okoz az előadásokra való felkészülés? Görcsbe rándul a gyomrod, ha a készülő prezentációd üres oldalaira gondolsz? Biztos vagy benne, hogy a kutatási témádban tett előremutató gondolataidért Nobel járna, csak nem tudod, hogy hogyan öntsd prezentálható formába? Vagy éppen a diplomamunkád megvédésére készülsz és még nem jöttél rá, hogy mitől lesz sikeres és emlékezetes a prezentációd? Akkor itt az alkalom, hogy jelentkezz az Állatorvostudományi Egyetem „Prezentációs készségeket bemutató versenyére”.

Az Állatorvostudományi Egyetem pályázatot hirdet valamennyi hallgatói jogviszonnyal rendelkező posztgraduális, valamint a harmadik évet sikeresen elvégző graduális hallhatója részére „Tudomány és innováció találkozása az állatorvos-tudomány területén” témakörben. A szervezők várják azokat a lelkes jelentkezőket, akik jó előadókészségük birtokában a már meglévő innovatív kutatásukat, vagy a pályázat megadott témájának újszerű megközelítésével kapcsolatos ötleteiket szívesen megosztanák a szakmai zsűrivel.

A prezentációk elkészítésében és a témák kidolgozásában doktorandusz mentorok segítik majd a hallgatókat, illetve az Egyetem a felkészülési időszakban egy workshopot is szervez a jelentkezőknek, ahol kiváló szakemberek segítségével prezentációs technikákat, módszereket és retorikai fogásokat sajátíthatnak el, amelyek birtokában képesek lesznek összeszedett és lényegre törő előadásokat készíteni, hogy valóban lebilincselhessék a közönségüket.

Egy szakmai zsűri végzi majd a prezentációk értékelését, ahol a tudományos szempontok mellett értékelik az előadások minőségét és az innovatív megoldások alkalmazását is. Az öt legjobb előadásért járó jutalmakat egy ünnepélyes díjátadó alkalmával vehetik át majd a győztes hallgatók.

További fontos tudnivalók:

Pályázatok benyújtásának módja: kizárólag e-mailen az efop363[PUT_AT_HERE]univet.hu címre

A jelentkezési lapok beadásának határideje: 2018. április 12. 08:00

A jelentkezési lapok eredményeinek közzététele: 2018. április 17. 

A versenyzők díjazása:

I. helyezett: 300.000 Ft

II. helyezett: 200.000 Ft

III – V. helyezett: 100.000 Ft

A verseny időpontja: 2018. május 08.

Bővebb információ:

A pályázatról és a témáról bővebb információ a http://univet.hu/hu/egyetem/palyazati-projektek/tudomanyos-utanpotlas-erositese oldalon található, az Általános Pályázati Feltételek alatt.