Alapértelmezett nézet
Kapcsolat Bejelentkezés
Galériák Nem mindennapi élményben volt részük a hetedikeseknek az Állatorvostudományi Egyetemen

Nem mindennapi élményben volt részük a hetedikeseknek az Állatorvostudományi Egyetemen

Különleges osztálykiránduláson járt Budapesten a Nyíregyházi Móra Ferenc Általános Iskola Petőfi Sándor Tagintézményének 7. b osztálya osztályfőnökével, Roma Ádámmal.

A fővárosi kiránduláson a gyerekek meglepetése az volt, hogy ellátogathattak az Állatorvostudományi Egyetemre, ahol már várta őket a világbajnoki bronzérmes és Európa-bajnoki ezüstérmes magyar gátfutó és állatorvos, Dr. Baji Balázs.

Baji Balázs bemutatta az egyetemet, és sok érdekességet mesélt a tanszékekről, a gyakorlati képzésről. Külön élmény volt a gyerekek számára, amikor beleshettek a klinikára, ahol éppen egy műtét zajlott.

A nyíregyházi diákok, osztályfőnökük kitartó munkájának köszönhetően rendszeresen találkozhatnak híres emberekkel, tudósokkal, művészekkel, akik meghívásukra ellátogatnak az iskolába, osztályfőnöki órára. Most kivételesen ők látogattak meg egy élsportolót.

Nagyon örülünk, hogy egyetemünk vendégül láthatta a Nyíregyházi Móra Ferenc Általános Iskola Petőfi Sándor Tagintézményének diákjait és köszönjük Dr. Baji Balázsnak a közreműködést.

 

(Képek és beszámoló: Roma Ádám, osztályfőnök)