Alapértelmezett nézet
Kapcsolat Bejelentkezés
Események XII. Praxismenedzsment Konferencia – Ahol a jóból nagyszerű lesz

XII. Praxismenedzsment Konferencia – Ahol a jóból nagyszerű lesz

Az év legnagyobb kongresszusa alkalmazott állatorvosoknak, praxis vezetőknek, asszisztenseknek és állatorvostan-hallgatóknak.

Úgy érzi, nem tud megfelelni az elvárásoknak? Szeretné leküzdeni a félelmeit, gátlásait? Nehezen kezelhetők a tulajdonosok? Nem tudja összeegyeztetni a munkát a magánélettel? Izgalmasabbá szeretné tenni a párkapcsolatát? Hallgassa meg Dr. ALMÁSI KITTI előadását a PMK-n!

Dr. Almási Kitti klinikai szakpszichológus, 1998-ban végzett az ELTE pszichológia szakán. Ezt követően a Semmelweis Egyetem Doktori Iskolájának ösztöndíjas hallgatója volt, majd 2003-ban Ph.D fokozatot szerzett. 2004-ben tette le klinikusi szakvizsgáját. 2000 óta az Országos Pszichiátria és Neurológiai Intézetben (Lipótmező) dolgozott, a III.-as Pszichiátriai Ambulancián, az intézet bezárása óta magánpraxist folytat.

A konferencián „Veszteségből nyereség, vereségből győzelem. A lelki megküzdés útjai” címmel tart előadást.

Dr. BAJI BALÁZS állatorvos és világbajnok bronzérmes gátfutó, a „Leggyorsabb állatorvos” cím védője előadásából megtudhatjuk, hogy a kiváló gátfutó hogyan tudja összeegyeztetni az állatorvosi hivatását a felkészüléssel.

Nevét egyszerre ismerte meg az egész ország, amikor a 2017-es világbajnokságon, Londonban, harmadik helyezést ért el a 110 méteres gátfutás döntőjében. Ezzel az eredménnyel ő lett az első magyar versenyző a szabadtéri atlétikai világbajnokságokon, aki futószámban érmet szerzett. Mindamellett 2017 februárjában szerzett oklevelet az Állatorvostudományi Egyetemen, majd ugyanezen év májusától állatorvosként praktizál.

A Konferencián „Szuper dolog az ambíció, de hol marad az ALÁZAT?” címmel tart előadást.

Dr. FODOR KINGA habilitált egyetemi docens, állatvédelmi szakértő,

1997-ben állatorvos-doktori diplomát, 2006-ban Ph.D. fokozatot szerzett. 1999 óta dolgozik az Állatorvostudományi Egyetemen oktatóként és kutatóként. Fő kutatási területe a kisállatdietetika, és többek között az állatvédelem című tantárgy oktatója. Rendszeresen publikál cikkeket és vesz részt kisállatos rendezvényeken, ahol állattartási, állatorvosi tanácsokkal segíti az állattartókat. Több könyv szerzője. Egyetemi munkája mellett rendszeresen végez állatvédelmi szakértői tevékenységet, több állatkereskedés és állatház állatvédelmi, állategészségügyi felügyeletét is ellátja.

A konferencián „VetHelp! Krízisen innen és túl, kiút a pokolból” címmel tart előadást.

STEIGERVALD KRISZTIÁN integrációs szakértő

1999 óta foglalkozik a generációkkal, már szakdolgozatát is ebből írta a Pécsi Tudományegyetem Közigazgatástudományi Karán. Krisztián egyedülálló módon mind a 6 ma élő generációval foglalkozik üzleti szinten is, a cégeknek marketing és HR témában ad tanácsokat, tart integrációs tréningeket, fókuszcsoportokat, előadásokat és csapatépítő napot.

A konferencián „A világ Y-osodik, és ezt el kell fogadnunk…Beszéljünk a közös jövőnkről!” címmel tart előadást.

 

Program:

08:00     Érkezés és regisztráció

09:00     Ünnepélyes megnyitó

Beszédet mond:

Dr. Sótonyi Péter rektor, Állatorvostudományi Egyetem

Dr. Gönczi Gábor elnök, Magyar Állatorvosi Kamara

Dr. Nagy István agrárminiszter

Dr. Móré Attila címzetes egyetemi docens, elnök, Alpha Befektetési Holding Zrt

09:25     Díjátadás

09:45     Könyvbemutató: Dr. Hollós László – Emlékkönyv a magyar állatorvoslásról Fejér- és Somogy megyében az elmúlt évszázadban még fellelhető eredeti dokumentumok szerint

09:45     Dr. Mészáros Patrícia – A szervezetfejlesztés kihagyhatatlan alapkövei, amiket Te sem kerülhetsz meg

10:10     Dr. Pelbát József – Hogyan legyen a rendelőd tehetségmágnes? Praxisfejlesztés és HR politika

10:30     Dr. Baji Balázs – Szuper dolog az ambíció, de hol marad az ALÁZAT?

11:00    Szünet

11:20    Steigervald Krisztián – A világ Y-osodik, és ezt el kell fogadnunk… Beszéljünk a közös jövőnkről!

12:00     Dr. Fodor Kinga – VetHelp! Krízisen innen és túl, kiút a pokolból

12:20     Ebéd

14:00    Mozsár Andor – Profit maximalizálás az állatgyógyászatban. Hogyan építsem fel az online kommunikációs stratégiámat?

14:15     Dr. Végh Ákos – Profit centrum és profit kontrol

14:30     Dr. Almási Kitti – “Veszteségből nyereség, vereségből győzelem. A lelki megküzdés útjai”

15:30     Szponzori előadás

 

A MÁOK hatályos továbbképzési szabályzatában foglaltak alapján, az Oktatási Bizottság a rendezvényre 25 továbbképzési pontot határozott meg.