Alapértelmezett nézet
Kapcsolat Bejelentkezés
Hírek COVID-19 tájékoztatás: a nyitásról

COVID-19 tájékoztatás: a nyitásról

A koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős Operatív Törzs döntése alapján, 2020. május 18-tól Budapesten megszűnt a kijárási korlátozás. A fővárosi felsőoktatási intézményekre vonatkozó korlátozások bizonyos részleteiről az ezt követő időszakban a rektorok dönthetnek. Az Állatorvostudományi Egyetem a kijárási korlátozás megszűntétől függetlenül egyes védelmi intézkedéseket érvényben hagy és azok szigorú betartását kéri hallgatóitól, oktatóitól és munkatársaitól.

A tavaszi félév oktatási időszaka április 30-án véget ért, a jelenleg zajló vizsgaidőszakban, a korlátozások megszüntetése ellenére, Egyetemünk nem változtat a korábban kidolgozott online vizsgáztatási rendszeren.

Az Egyetem hallgatói különleges esetekben (TDK, diplomadolgozat készítés, demonstrátori feladatok, ügyintézés) a járványügyi intézkedések szigorú betartása mellett mostantól beléphetnek a campus területére. Az Egyetem kollégiumának látogatása továbbra sem engedélyezett.

Magyarországon a koronavírusos esetek száma egyre csökkenő tendenciát mutat, melynek megtartása mindannyiunk közös érdeke, ezért kérjük, hogy az Egyetem területére lépve használják a kihelyezett kézfertőtlenítőket, tartsanak megfelelő távolságot és ne feledkezzenek meg a szájmaszk viseléséről.