Alapértelmezett nézet
Kapcsolat Bejelentkezés
Állásbörze 2020 Kiállítók BAJAVET Állatorvosi rendelő

BAJAVET Állatorvosi rendelő

 

A BAJAVET Állatorvosi Rendelő Baján, egy mediterrán jellegű, vibráló vidéki városban működik, jelenleg egy tulajdonos állatorvossal, asszisztenciával és recepcióval, azonos munkatársakkal 2012 óta. A kedvtelésből tartott állatok betegségmegelőző, gyógyító állatorvosi munkáján kívül, a praxis ellát számos kis- és nagyüzemet valamennyi haszonállat tekintetében 1986-tól. 

Nemzetközi szinten is foglalkozunk a lovak infravörös termográfia képalkotó diagnosztikai vizsgálatával. Több tudományos projektben is részt veszünk különböző állatfajokban. 

A kiállító honlapja a logóra kattintva érhető el:

 

 

 

 

 

Miért is döntsél a BAJAVET Állatorvosi Rendelő mellett? 

Azonnali lehetőség önálló munkavégzésre. Persze csak ha van hozzá merszed, mert ha lenullázod az ügyfélkört, akkor nem lesz munkád. Természetesen akkor nekünk sem, így van némi beleszólásunk a dolgokba.   

Ellenben, ha elég bátor és bevállalós vagy, akkor belátható (hangsúlyozom belátható) időn belül akár társtulajdonos, vagy praxis tulajdonos is lehetsz.  Természetesen, ha bizonytalan vagy még magadban, az is OK, de csak három hónapig tudjuk az állatorvosi munkádat állatorvos által felügyelni, viszont az önálló munkavégzésedet nagy szakmai tapasztalattal rendelkező asszisztensek segítik. 

A mediterrán városban végzett „mindennapi” kisállatorvosi munka mellett, lehetőséged van a galambtól a lóig, valamennyi haszonállatfajjal foglalkozni.  Hab a tortán, hogy akár egy nemzetközi kutatócsoport tagja is lehetsz, egy speciális képalkotó diagnosztika témában, de ezt mi is a hivatalos munkaidőn kívül végezzük. Nyugodtan nyomozd le a bajai szabadidős lehetőségeket, meg fogsz lepődni, hogy itt mennyi programot találsz, a hegyeken kívül itt minden van. Természetesen, ha csak a hegymászást kedveled, akkor legalább Pécsig kell utaznod. 

A lakhatás megoldható (egy különálló ingyenes lakrész, díjmentes rezsivel, közel a rendelőhöz), de ha nagyobbra vágysz, akkor az sajáterős. 

A rendelőről, a munkáról, a díjazásról, tanulmányi lehetőségekről beszéljünk személyesen, akár az Állásbörzén, akár Baján. 

Várunk szeretettel! 

Dr Tálas László, 

Szakállatorvos 

Hivatalos állatorvos kamarai tag: MAOK, MRCVS, Österreichische Tierärztekammer  

a Rendelő csapata, valamint a munkánkat segítő praxismanager.