Alapértelmezett nézet
Kapcsolat Bejelentkezés
Állásbörze 2020 Kiállítók Dunakeszi Állatkórház

Dunakeszi Állatkórház

 

Mit ad a Dunakeszi Állatkorház? 

Stabil céges hátteret. 

A 2014-ben megnyílt Dunakeszi Állatkórház tulajdonosai, Dr. Bölcskei Molnár Antal és Dr. Farkas Zoltán, 1996 óta dolgoznak együtt. A magas színvonalú szakmai munkához ideális a három kezelő, külön kutya és macska kórterem, előkészítő helyiség és műtő. 

Egyedülálló szakmai felkészültséget. 

Munkánk alapja a teljes körű ellátást, ezért támogatjuk és lehetőséget adunk a különböző szakterületekben való elmélyülésre. 

Teljes körű műszerezettséget. 

Ultrahang, digitális röntgen, endoszkóp, arthroszkóp, szemészeti mikroszkóp és labordiagnosztikai készülék. 

Csapatot, munkán kívül is. 

További információért kattintson a kiállító honlapjára:

Kedves Kolléga!

Szeretnénk bemutatni Neked, hogy miért is jó a Dunakeszi Állatkorházban dolgozni.

Mert adott a stabil céges háttér.

A 2014-ben megnyílt Dunakeszi Állatkórház tulajdonosai, Dr. Bölcskei Molnár Antal és Dr. Farkas Zoltán, 1996 óta dolgoznak együtt, ekkor alapították meg közösen első rendelőjüket Dunakeszin. Az Állatkórház épületét már célzottan állatorvosi tevékenységre terveztették és építtették át. Az épület Dunakeszi egyik főútján helyezkedik el, nagyon könnyen megközelíthető és saját parkolóval is rendelkezik. A kórház teljes belső tere légkondicionált, a környezet igényesen kialakított. A Gazdik kényelmét szolgálja a tágas váróterem és petshop. A magas színvonalú szakmai munkához ideális helyszínt biztosít a három kezelő, külön kutya és macska kórterem, előkészítő helyiség és műtő, összesen 200 négyzetméteren.

Mert biztosított az egyedülálló szakmai felkészültség.

Állatorvos csapatunk jelenleg nyolc szakállatorvosi végzettséggel rendelkezik. Munkánk alapját jelenti, hogy kórházunkban teljes körű ellátást tudjunk nyújtani a hozzánk érkező betegeknek, ezért kifejezetten támogatjuk és örömmel biztosítunk lehetőséget a különböző szakterületekben való elmélyülésre. Állatorvosaink és asszisztenseink professzionális csapata egyaránt felkészült a sürgősségi ellátást igénylő állapotok és sérülések, a rutin betegségek, és a házi- és egzotikus állatok általános orvosi ellátásának széles körére. Sebészeink kiemelkedő gyakorlattal rendelkeznek mind a lágyszervi, mind pedig a csont- és ízületi, valamint gerincsebészet terén. Az orthopédiai esetek teljes gyógyulását segítő fizioterápiát is állatorvos végzi. Nagy büszkeséget jelent nekünk, hogy tudásunkkal segíthetjük különféle sportkutyák, így a versenyagarak speciális felkészültséget igénylő gyógyítását is, hogy minél hamarabb újra egészségesen élhessenek teljes értékű életet. Praxisunk fontos része a fogászati és szemészeti esetek teljes körű ellátása.

Társadalmi felelősségvállalásunk, hogy tudásunkkal segítsük a menhelyeken élő kutyákat és macskákat is. Ezért évek óta több állatvédő alapítvánnyal (Agár Fajtamentés Alapítvány, Léleklánc Alapítvány, Szent Ferenc Állatotthon Alapítvány, Ultimátum Állatvédelmi Alapítvány, Bottyán Equus Hungária Közhasznú Alapítvány) is együtt dolgozunk.

Mert rendelkezésre áll a teljes körű műszerezettség.

Magas színvonalú állatorvoslás nem lehetséges a modern műszerek és gépek adta háttér nélkül, ezért Állatkórházunkban rendelkezésünkre áll többek között ultrahang, digitális röntgen, endoszkóp, arthroszkóp, szemészeti mikroszkóp és a vérminták elemzésére alkalmas labordiagnosztikai készülék.

Munkánk színvonalának bizonyítékaként a Dunakeszi Állatkórház bekapcsolódhatott az egyetemi oktatásba is, az Állatorvostudományi Egyetem 11. féléves, végzős hallgatóinak klinikai gyakorlati helyszíne lett.

Mert igazi CSAPAT vagyunk. Munkán kívül is.