Alapértelmezett nézet
Kapcsolat Bejelentkezés
Állásbörze 2020 Kiállítók Nemes Kisállatrendelő

Nemes Kisállatrendelő

 

A Nemes Petvet Kft. Nemes Kisállatrendelő néven nyitott 2012-ben egy innovatív Kisállat rendelőt Keszthely városában. A rendelő állatorvosa Dr. Nemes Katalin – Kisállatgyógyász Szakállatorvos.

A folyamatos fejlesztéseknek és a szakmai hozzáállásnak köszönhetően rendelőnk gyorsan kinőtte magát, s mostanra szeretne bővülni egy megfelelő munkatárssal is! Börzén való megjelenésünk célja, tehát az, hogy rendelőnkbe olyan kollégát/kolléganőt találjunk, aki képes Önálló rendeléssel segíteni munkánkat, vagy pedig pályakezdőként alkalmasnak érzi magát arra, hogy egy ilyen munkakört betöltsön és folyamatosan fejlessze szakmai tudását. Amennyiben sikerül „egymásra találnunk” biztosíthatunk téged arról is, hogy a bérezés szorgalomhoz, szakmai hozzáértéshez és odaadáshoz mérten fog alakulni!

Feltételeink:

Mivel rendelőnk Keszthelyen van, ezért hosszú távon feltétel a helyhez kötöttség, amihez szolgálati lakást (telefont) is biztosítanánk! Az állás betöltéséhez szükséges, minimum alap kommunikációs szinten a Német ill. az Angol nyelv! Rátermettség és jó kommunikációs képesség nagy előnynek számít.

Jogosítvány: „B” kategóriás.

Szakmai önélet rajzokat az [E-mail megjelenítése] email címre várjuk.