Alapértelmezett nézet
Kapcsolat Bejelentkezés

PraxisLab Kft.

2008-óta vagyunk jelen az állatorvosi klinikai laboratóriumi diagnosztikai piacon. A cég vezetője Dr. Balogh Nándor Ph.D. Dipl. ECVCP. A terület sajátossága a folyamatos gyors fejlődés. Cégünk sikerrel követi ezeket a változásokat, számos vizsgálatot elsőként tettünk elérhetővé Magyarországon. Ezek közül kiemelkedik az ADVIA 120 hematológiai rendszer eredményeinek képi megjelenítése, kutyák C-reaktív protein, microalbumin, macskák és lovak szérum amyloid A vizsgálata, továbbá a lovak piroplazmosisának PCR vizsgálata, kutyák teljeskörű Dirofilaria diagnosztikája (beleértve saját fejlesztésű RT-PCR vizsgálatot).

Vállalunk családi cégből az évek során 20 főt foglalkoztató kisvállalkozássá bővült. További sikereinket továbbra is a jól képzett és elkötelezett állatorvosi szakmai munka által kívánjuk biztosítani.

Ez a munka sokszor próbára tesz minket, mert a legnehezebbek egyike, azáltal, hogy pontos munkavégzést kíván tőlünk, és ez gyakran nemcsak rövid határidővel párosul, de komoly monotóniatűrést is igényel. A munkatársainknak nagy fokú elkötelezettségre van szükségük, hogy úgy tudják szem előtt tartani tevékenységünk végső célját, az állatok egészségének megőrzését, a betegségek meghatározását, hogy magukkal az állatokkal nem találkoznak. Ehhez keresünk a belgyógyászat és/vagy a laboratóriumi diagnosztika területén tapasztalattal és ambícióval bíró kollégákat.

Laboratóriumunk fő értéke a magas szintű szakmaiság mellett a nyitott gondolkodású, megoldásközpontú cégvezetés, a kellemes munkakörnyezet és a kedves, segítőkész kollégák vidám társasága.