Alapértelmezett nézet
Kapcsolat Bejelentkezés
Állásbörze 2022 Kiállítók Dunakeszi Állatkórház/ Veresvet Állatkórház

Dunakeszi Állatkórház/ Veresvet Állatkórház

 

 

 

Dunakeszi Állatkórház, 2120 Dunakeszi, Szent István u. 59/A. web: dunakesziallatorvos.hu 

Veresvet Állatkórház, 2112 Veresegyház, Erkel Ferenc u. 3/G.  web: veresvet.hu 

Pest megye legdinamikusabban fejlődő régiójában (Dunakeszi és Veresegyház) működő állatkórházaink a megye legnagyobb kedvtelésből tartott kedvencek ellátására szakosodott intézményei.  

Jelenleg 16 állatorvos dolgozik a két állatkórházban. Kollégáink 1 phD fokozattal, 1 phD ösztöndíjas 10 szakállatorvos végzetséggel rendelkeznek.  

 Állatorvosaink és asszisztenseink professzionális csapata egyaránt felkészült a sürgősségi ellátást igénylő állapotok és sérülések, a rutin betegségek, és a házi- és egzotikus állatok általános orvosi ellátásának széles körére. Diagnosztikai munkában saját labor, UH, endoszkóp, artroszkóp, RTG áll rendelkezésre. Fogászati pácienseink ellátásában professzionális fogászati egység segít.  Sebészeti ellátásunk kiterjed a lágyszervi (has, mellkas), mind pedig a csont- és ízületi, valamint gerincsebészetre is. Az ortopédiai esetek teljes gyógyulását segítő fizioterápiát is állatorvos végzi. Nagy büszkeséget jelent nekünk, hogy tudásunkkal segíthetjük a különféle sportkutyák, így a versenyagarak speciális felkészültséget igénylő gyógyítását is, hogy minél hamarabb újra egészségesen élhessenek teljes értékű életet.  

2022-ben mindkét helyszínen jelentős ingatlan és berendezés fejlesztést hajtunk végre, mely újabb kezelő helységek, műtők kialakítását is jelenti. Dunakeszi Állatkórházunkban egy CT berendezés is helyet kap az új épületszárnyban. 

 

További információk: https://www.dunakesziallatorvos.hu/