Alapértelmezett nézet
Kapcsolat Bejelentkezés
Állásbörze 2022 Kiállítók Országos Állatkórház

Országos Állatkórház

Az Országos Állatkórház Budapesti intézménye 2022 első negyedév végén, második negyedév elején tervezi megnyitását. Budapesten, a XX. kerületben megnyíló kórházunk 620nm-es épületben, 3 vizsgálóval és 3 műtőasztallal kezdi meg működését éjjel-nappali nyitvatartással.

Célunk a minőségi állategészségügyi ellátás, elérhető áron. Felszereléseink között elérhető lesz röntgen, ultrahang, labor, altatógép. A munkaszervezést és a kényelmet magas fokú digitalizáltság fogja garantálni. Innovatív megoldásaink segítsévégel lecsökkentjük az adminisztrációval töltött fölösleges időt, a gazdik pedig folyamatosan tudnak tájékozódni kedvcenceik állapotáról. Online felületünkön mindig elérhetőek lesznek az aktuális kórlapok, röntgen felvételek, számlák, melyeket bankkártyával, online és crypto eszközökkel is ki lehet egyenlíteni.

Jól átgondolt karanténunkban és kórházi férőhelyeinken akár 50 állat elhelyezését is meg tudjuk oldani, így segítve az általános kórházi helyhiányon.

Több várótermünk lehetővé teszi a megfelelő távolságtartást vagy akár elkülönítést is. Külön kialakított helységben lehet a gazdi a műtét után ébredező kedvencével vagy lehet vele, miközben infúziós kezelést kap.

Éjjel-nappali telefonos szolgálatunk lehetővé teszi a megfelelő tájékozódást kórházba indulás előtt, valamint weboldalunkon is lehet tájékozódni az éppen aktuális várható várakozási (sorbanállási) időről, azonban mindent megteszünk, hogy a várakozási idő minimális legyen.

Szem előtt tartjuk, hogy kollégáink kipihentsége a minőséget és az odafigyelést maximálisan elősegíti, így rövidebb munkaidővel és kényelmesen kialakított pihenőszobával gondoskodunk kollégáinkról.

Kórházunk elveit az állatok szeretete és tisztelete vezérli, valamint az életmentés és a betegség megelőzés.

www.szuperallatkorhaz.hu

Cím: 1205 Budapest, Toldy Ferenc utca 15-17

Telefonszám: 06703871777

Kapcsolattartó személy: Kodolányi Endre