Alapértelmezett nézet
Kapcsolat Bejelentkezés

Tolnagro

Tolnagro Kft. – Az agrárium patikája már több, mint 25 éve…

 7100 Szekszárd, Rákóczi u. 142-146.

www.tolnagro.hu

A Tolnagro Kft. már több mint 25 éve foglalkozik különböző állatgyógyászati készítmények, állatgyógyszerek forgalmazásával. Az elmúlt negyed évszázad során cégcsoporttá alakult vállalat termékportfóliója évről évre növekedett, így aktív termékeink száma mára meghaladja a 13.000-et. Szortimentünk növekedése megkövetelte raktári kapacitásunk folyamatosan bővülését is, amely most már meghaladja a 19.500 m2-t.

A Dél-Dunántúl két sikeres állatgyógyszer-forgalmazója, a Tolnavet Kft. és az Agrovet Kft. egyesülésével 1996-ban alakult meg Szekszárdon a Tolnagro Állatgyógyászati Kft. A fúzió célja az volt, hogy az új vállalat színvonalasabb szolgáltatásokat tudjon biztosítani ügyfelei számára. A cég fejlődésével partnereink száma, a cég forgalma, raktár- és logisztikai kapacitása, alkalmazottainak száma évről évre folyamatosan nőtt, így a cég mára a magyar agrárium meghatározó szereplőjévé vált. A 100%-ban magyar tulajdonú családi vállalkozás forgalma 25 milliárd forint volt 2020-ban.

Teljes raktári kapacitásunk közel több, mint 18.000 négyzetméter. Az elmúlt negyed évszázadban összegyűjtött tapasztalattal, a lehető legmagasabb színvonalra törekedve szolgáljuk ki vásárlóinkat. Közel 22 ezer partnerünkhöz, mind az online, mind a hagyományos (offline) platformjainkon keresztül juttatjuk el a több mint 18 ezer termékből álló kínálatunkat. Cégcsoportunk székhelye Szekszárdon található.Mára már több mint 444 fős létszámú és 8 telephellyel rendelkező nagyvállalat lettünk. A központi szekszárdi székhelyünkön kívül Nyíregyházán, Budapesten, Bögötén, Miskolcon és Érden van telephelyünk.

Vásárlóink között megtaláljuk a Magyarország stratégiai élelmiszerellátásában kiemelkedő szerepet játszó agrár vállalatokat, állattenyésztő telepeket és állatorvosokat, valamint a hobbyként tartott állatokat kiszolgáló nagy üzletláncokat, PET-shopokat és a kedvencek gazdáit közvetlenül is, így kijelenthetjük, hogy Partnereink köre igen széles.

Szakképzett, több mint 20 fős képviselőhálózattal, fejlett európai szintű logisztikai központjainkon keresztül, nagyrészt a 40 teherautóból álló saját gépkocsiflottánkkal elégítjük ki megrendelőink igényeit.

Tevékenységünket termékeink és az állatok hasznosításának módja szerint több üzletágba csoportosítottuk. Ennek alapján meghatározó egységeink a haszonállat, a társállat, a pet (vagy állateledel), és az eszköz-műszer üzletágunk. Emellett a manapság egyre nagyobb mértékben tért hódító online kereskedelemi szokásokhoz igazodó egységünk – a Petissimo webáruház is – gyors ütemben fejlődik. Állatgyógyászati tevékenységünk teljes kiteljesedését és jövőjét a kutatás-fejlesztési és gyártási üzletágunk fejlesztésében látjuk. Napjainkban tevékenységünk fókusza a gyógyszergyártás irányába tevődik át.

Cégünknek fontos a partnereinkkel való rendszeres és személyes kapcsolattartás, a jelenlegi és jövőbeli partnereink tájékoztatása. Mi is jól tudjuk, hogy milyen nagy segítség egy „jóbarát”, ha az ember valahol megszorul.

A ma Magyarországon megtalálható állatgyógyászati gyógyszerkészítmények és -vakcinák, fertőtlenítő szerek, vitaminok, állategészségügyi biocidok, eszközök, kötszerek, műszerek, felszerelések, valamint kutyamacska eledelek és felszerelési cikkek teljes skálájával állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Piacvezetőként természetesen valamennyi magyarországi gyógyszerimportőrrel szoros kapcsolatban állunk, így bármilyen különleges szakmai kérdésre a téma legszakavatottabb ismerőjét tudjuk partnereink részére közvetíteni.