Alapértelmezett nézet
Kapcsolat Bejelentkezés

Trovet Hungary

Fő tevékenységünk az állategészségügyi szolgáltatás mellett a gyógyászati készítmények, táplálékkiegészítők forgalmazása. Jelenleg három egységünk van Budapesten; a VI. és XXI. kerületben állatorvosi rendelő és állatpatika, a XII. kerületben pedig egy állatpatikánk működik. Itt hobbiállat-tartáshoz szükséges kiegészítők is megtalálhatók.  

Cégünk kizárólagos forgalmazója a TROVET gyógytápoknak, a Dermoscent dermokozmetikumoknak, a Candioli és a Woykoff gyógyhatású készítményeknek, és a Cannavet kendermag és CBD olajainak. Több, mint 200 állatorvost látunk el termékeinkkel, akik viszonteladóként is jelen vannak a piacon. 

Az állatorvosi vonal mellett fontosnak tartjuk a magas minőségű fiziológiás tápok forgalmazását is, ezért 2021-ben megnyitottuk ezt a csatornát is. Ezek az eledelek biztosítják a kedvtelésből tartott kiskedvencek megfelelő táplálását, ezáltal egészségük megőrzését. 

Termékeink a gazdik számára üzleteinkben és a www.petlegio.hu webáruházban érhetők el, míg állatorvos partnereinket raktárunkból tudjuk kiszolgálni. 

 

További információk: https://trovethungary.hu/home-hu/