Alapértelmezett nézet
Kapcsolat Bejelentkezés
AlumniMINTA Csatlakozzon az ÁTE Alumni Online Közösségéhez

Csatlakozzon az ÁTE Alumni Online Közösségéhez

Az ÁTE Alumni Irodája számos olyan szolgáltatást nyújt végzett hallgatóinak, amelyek lehetőséget adnak arra, hogy az egykor nálunk végzett diákok közötti szakmai és baráti kapcsolatok felelevenedjenek és újra elmélyüljenek. Szeretnénk Önöket arra biztatni, hogy váljanak egykori Alma Materük szövetségesének, csatlakozzanak az Alumni Online Közösséghez és vegyenek részt egyetemünk szerteágazó, kulturális és szakmai rendezvényein.

Az évente, számos alkalommal megrendezésre kerülő Alumni évfolyamtalálkozók lehetőséget kínálnak arra, hogy az ÁTE egykori diákjai újra találkozzanak egymással és felelevenítsék közös emlékeiket, megosszák egymással szakmai karrierjük felejthetetlen pillanatait, mérföldköveit.

 

Az Alumni Fórumokon az Alumni tagjaink is kezdeményezhetik szakmai témák megvitatását, kutatási eredmények közzétételét, szakmai tapasztalatok széleskörű megosztását. Természetesen olyan fórum is elérhető, ahol a személyesebb, kötetlen témájú beszélgetések és kapcsolatfelvétel lehetséges.

Amennyiben Ön nem tudott részt venni évfolyamtalálkozóján, arra szeretnénk bátorítani, hogy látogasson el az Alumni interjúk és történetek menüpontba. Itt olvashatja el egykori diáktársairól szóló bejegyzéseinket, valamint megoszthatja velünk saját karriertörténetét is.

A havi rendszerességű Alumni hírleveleink tájékoztatást adnak az ÁTE életének aktuális híreiről és eseményeiről. Beszámolunk konferenciákról, postgraduális képzésekről, Alumni találkozókról és az egyetemi diákéletről.

Partnereink közreműködésével, Karrier irodánk számos magyar és nemzetközi állatorvos pozíciót hirdet meg végzett hallgatóink számára. Látogasson el a menüpontba és nézze meg aktuális állásajánlatainkat. Abban az esetben, ha Ön gyakornokot vagy pályakezdő állatorvost keres rendelőjébe, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a career@univet.hu e-mail címen.

Alumni kártyánk használatával számos egyetemi szolgáltatásunk érhető el ingyenesen, jelentős kedvezménnyel.  Partnereink felajánlásának köszönhetően, Ön kedvezőbb áron foglalhat szállást, kulturális és rekreációs programot Budapesten. Partnerlistánkat folyamatosan bővítjük!

Abban az esetben, ha Ön aktívan szeretne részt venni Egyetemünk életében, Alumni önkéntességre is lehetőség nyílik. Ilyen alkalom az egyetemi rendezvényeken való részvétel, akár mint meghívott előadó, akár mint operatív munkában segítő kolléga. A közeljövőben szeretnénk életre hívni az Alumni mentor programot is, melynek során szakmai segítséget nyújthat jelenlegi diákjaink számára.

Alapítványunkon keresztül Alumni adomány felajánlásával is tudja támogatni az egyetem életét, legyen szó kutatásról, épületfelújításról, tehetséggondozásról vagy diákélet színesebbé tételéről.

 

Kérjük,itt regisztráljon az elérhető Alumni szolgáltatásainkért!