Alapértelmezett nézet
Kapcsolat Bejelentkezés
COVID-19 Információ Távoktatás

Távoktatás

Kedves Hallgatók!

Ahogyan arról már korábban tájékoztattuk Önöket, a koronavírus terjedésének megelőzése érdekében elrendelt hallgatói intézménylátogatási tilalom miatt Egyetemünkön távoktatás formájában fog történni az oktatás 2020. március 16-a hétfőtől.

Egyetemünk oktatói és dolgozói mindent megtesznek annak érdekében, hogy a hirtelen kialakult helyzetben az oktatás színvonalát ugyanolyan szinten fenn tudják tartani.

Az online távoktatás a Neptunon keresztül fog történni, a Neptun Meet Street felületről letölthetőek lesznek az előadások, gyakorlatok anyagai.

A felület használatáról szóló útmutató ide kattintva érhető el.

Bármilyen felmerülő technikai kérdés esetén forduljanak az Informatikai osztály munkatársaihoz az [E-mail megjelenítése] e-mail címen.

Az oktatók folyamatosan töltik fel az anyagokat a felületre, mely még a jövő héten nem lesz egészen teljes, de nagy része már elérhető. A gyakorlatok és fakultatív tantárgyak csak március 23-tól lesznek hozzáférhetőek.

A feltöltött anyagok előreláthatólag ezen félév végéig fognak fent maradni, majd ezt követően már nem lesznek elérhetőek.

Az oktatók minden héten, az oktatás nyelvén 2020. március 16-tól hetente 1,5 órás konzultációs lehetőséget biztosítanak Önöknek, ennek részleteiről érdeklődjenek az adott tanszéken.

Kérem, hogy az Önök számára biztosított anyagokat folyamatosan kövessék nyomon és minden esetben tartsák be az oktatók által kérteket!

A rendkívüli helyzetre való tekintettel kérem szíves megértésüket és türelmüket, mert mindenki számára kihívásokkal és nehézségekkel teli időszakot élünk meg.

Szíves közreműködésüket köszönöm!

Sótonyi Péter

rektor