Alapértelmezett nézet
Kapcsolat Bejelentkezés
Oktatás Mentálhigiénés szaktanácsadás hallgatóknak

Mentálhigiénés szaktanácsadás hallgatóknak

Üdvözöljük a mentálhigiénés diák-tanácsadó iroda oldalán! 

Az alábbi szolgáltatásokkal állunk az egyetem hallgatói rendelkezésére:

Egyéni diák-mentálhigiénés tanácsadás: a tanácsadás egy olyan támogató szolgáltatás, ahol a hallgatók igény szerint egyéni valamint csoportos foglalkozásokra járhatnak életminőségük javítása érdekében. A fogadóórákra nagy  szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt. Bejelentkezni többféle módon  van lehetőség: személyesen (fogadóórák alatt hétfőnként reggel 7:00-8:00 óra között nyitott fogadóórát tartunk) valamint telefonon, e-mailben vagy ONLINE időpontfoglaló rendszerenkön keresztül, amely elérhető a linken keresztül vagy a külső szolgáltató portálon keresztül: www.mentalhub.hu

Tanácsadó: Somogyi Levente
Tanácsadás új helyszíne: H épület 1. emelet 

Fogadóórák: hétfő: 7:00 – 12:00; szerda: 9:00 – 13:00 óra között.
Elérhetőségek:
Tel: +36-30-386-9898
E-mail 1: [E-mail megjelenítése]
E-mail 2: [E-mail megjelenítése]
Szolgáltató web portál: www.mentalhub.hu

A tanácsadó portál (www.mentalhub.hu) sok-sok önismereti szakmai anyagot, olvasnivalót, tesztet és videót kínál valamint naprakész egyetemi híreket és programokat.

Kortárssegítő szolgáltatás: az első éves külföldi hallgatók kulturális/egyetemi beilleszkedését segítő szolgáltatás. A SAM-buddy peer-mentoring program néven futó programba nagy örömmel várjuk a magyar felsőbbéves hallgatókat mentorként. További információ a programról és a csatlakozás lehetőségéről az alábbi linken elérhető ide kattintva.

Tanulást-segítő műhelyfoglalkozások: elsősorban az első éves hallgatók támogatásáért kialakított mini-előadássorozat (beilleszkedés, tanulástechnika, bullying-prevenció, stressz kezelés) témakörökben az őszi félév során.

Tanulás-módszertani választható kurzus: az angol nyelvű felkészítő interaktív előadássorozat az orvosi képzés sajátosságaihoz igazodva olyan tanulás módszertani eszközökkel ismerteti meg a hallgatókat, amelyek segítségével tudatosabban, képességekhez/adottságokhoz igazodóan tudnak felkészülni az előadásokra és vizsgákra.

Tanuló-társ/tanuló-csoport kereső szolgáltatás:  online jelentkezési lap kitöltésével lehetőséget kínálunk tantárgyra bontottan célirányosan tanuló-társ illetve tanulócsoport keresésére. A szolgáltatás honlapja elérhető: www.studygroups.hu webcímen.