Alapértelmezett nézet
Kapcsolat Bejelentkezés
Oktatás Tanulmányi Osztály Állásajánlatok Arany Tappancs Állatorvosi Rendelő

Arany Tappancs Állatorvosi Rendelő

Állatorvosi állás Hajdú-Bihar megyében

Polgár város központjában lévő rendelőnkbe állatorvos munkatársat keresünk.

Amennyiben 1-2 éve végeztél, van rendelői tapasztalatod és nem utolsó sorban szereted a vidéki életet, valamint fontos számodra az állatvédelem, akkor jelentkezz hozzánk!

Eséllyel pályázhatsz, amennyiben van jogosítványod, igényed a tudásod folyamatos bővítésére, van affinitásod a sebészet iránt, valamint ambiciózus és célokkal rendelkező embernek gondolod magad. Így támogatást is kaphatsz, ha valamilyen irányú specializációban gondolkodsz ( fogászat, bőrgyógyászat, sebészet) .

Rendelőnk öt éve nyitott és folyamatosan bővül a pacientúrája, 150 m2-es, klimatizált műtővel rendelkező, modern épület. Rendelkezik ultrahangos felszereltséggel, altatógéppel, és a biztonságos altatáshoz szükséges eszközökkel. Felkészültünk átlagon felüli szemészeti és fogászati beavatkozásokra. Munkánkat gyakorlott asszisztensi háttér és a Doki For Vets szoftver segíti.

Ügyfeleink olyan gazdik, akik tényleg szeretik állataikat, és mindent megtesznek a gyógyulásukért, ezért velük szemben nagyon fontos az odafigyelés, ezért is alapfeltétel a jó kommunikáció készség és a kedvesség.

Cégünk folyamatos PR (saját állatvédelmi program, tulajdonosok képzése) és marketing tevékenységet folytat (közösségi média, hírlevél küldés) a piacunk bővítése és megtartása érdekében.

Amennyiben felkeltettük érdeklődésedet, fényképes önéletrajzot várunk az alábbi e-mail címre: [E-mail megjelenítése], vagy [E-mail megjelenítése]

A rendelőről képeket és tájékoztatót az alábbi facebook oldalon találsz: https://www.facebook.com/aranytappancsrendelo/

Telefon: +36303825797

Dr. Szoboszlai Henriett