Alapértelmezett nézet
Kapcsolat Bejelentkezés

Nemes Petvet Kft

 

Kedves Álláskeresők!

A Nemes Petvet Kft. Nemes Kisállatrendelő néven nyitott 2012-ben egy innovatív Kisállat rendelőt Keszthely városában. A rendelő állatorvosa Dr. Nemes Katalin – Kisállatgyógyász Szakállatorvos!

A folyamatos fejlesztéseknek és a szakmai hozzáállásnak köszönhetően rendelőnk gyorsan kinőtte magát, s mostanra szeretne bővülni egy megfelelő munkatárssal is! Börzén való megjelenésünk célja, tehát az, hogy rendelőnkbe olyan kollégát/kolléganőt találjunk, aki képes Önálló rendeléssel segíteni munkánkat, vagy pedig pályakezdőként alkalmasnak érzi magát arra, hogy egy ilyen munkakört betöltsön és folyamatosan fejlessze szakmai tudását. Amennyiben sikerül „egymásra találnunk” biztosíthatunk téged arról, hogy a bérezés szorgalomhoz, szakmai hozzáértéshez és odaadáshoz mérten fog alakulni! Rendelőnk szeretné megőrizni családias jellegét és ezáltal törekedni arra, hogy mindenki úgy is érezze benne magát.

Feltételeink:

Mivel rendelőnk Keszthelyen van, ezért hosszú távon feltétel a helyhez kötöttség, amihez szolgálati lakást (telefont) is biztosítanánk! Az állás betöltéséhez szükséges, minimum alap kommunikációs szinten a Német ill. az Angol nyelv! Rátermettség és jó kommunikációs képesség nagy előnynek számít.

Jogosítvány: „B” kategóriás.

Szakmai önéletrajzokat az [E-mail megjelenítése] email címre várjuk.

Kapcsolattartó a céggel és a rendelővel Kovács Péter cégtulajdonos és munkatárs: Tel: +36/20 380 9122

(Keress minket bátran minden kérdésedre, örömmel válaszolunk!)

Nemes Petvet Kft.

Keszthely Rákóczi utca 63.

8360

Tel: +36/20 418 3405