Alapértelmezett nézet
Kapcsolat Bejelentkezés
Oktatás Tanulmányi Osztály Állásajánlatok Pegazus Állatpatika – Dunakeszi

Pegazus Állatpatika – Dunakeszi

2023.06.19

2022.07.20

Pegazus Állatpatika Eladás

Pegazus Állatpatika ELADÓ

2120 Dunakeszi Iskola utcai üzletsor – Pegazus Állatpatika

Két éve üzemelő állatpatikánk eladó. Folyamatosan bővülő vevőkörrel és visszajáró vendégkörrel rendelkezik és maximális pontszámmal minden online felületen (google, facebook). Dunakeszi központi helyén, a Fő út mellett helyezkedik el. A gazdik folyamatosan ajánlják egymás között üzletünket. Sok a visszatérő és új vásárlónk is. Az elhelyezkedés kiváló a környéken nincs más állatpatika. A környéken a rendelők se foglalkoznak az állatpatikai termékek értékesítésével.

Az ár tartalmazza:

 • Designer bútor
 • Nagy árukészlet (kb 9 M)
 • Pénztárgép
 • Laser scanner
 • Profi készletnyilvántartó program, teljesen vezetve, minden árucikkel feltöltve, online segítségnyújtással a nyitvatartási időben. A cég gondoskodik minden elektronikáról. Novodata programot használunk, amiket a nagy humán gyógyszertárak használnak.
 • Számítógép 2 db (üzletben a termékek eladására és egy a távoli munkára, amin többen tudnak otthonról dolgozni: árukészletet naprakészen tartani és a webshoppal összenézni)
 • Kiépített online hozzáférés az egész rendszerhez, így otthonról is üzemeltethető az üzlet árukészlete és áru rendelése az egész üzleti része, valamint a webshop.
 • Induló webshop. Már vannak feltöltve induló termékek és üzemképes. Itt már csak a kívánt termékeket kell tovább feltölteni.
 • TELJES CÉG

Fix költségek:

 • Bérleti díja az üzlethelységnek (igény esetén ez is megvásárolható).
 • Közüzemi számlák
 • Novodata program negyedéves díja
 • Bérek

Jelenleg négyen dolgozunk az állatpatikában 3 állatorvos és 1 gyógyszerész. Mindannyian versenyképes fizetést kapunk. Nyitvatartásunk:

Hétfő-Péntek 10:00-18:00 és Szombaton 10:00-13:00.

Irány ár: 29,5M Ft

Amennyiben felkeltettem érdeklődését várom szeretettel hívását!

üdvözlettel,

Krikó Eszter

+36304688442

—————————————————–

2022.04.05

munkatársunkat keressük

Dunakeszin 2 éve nyílt állatpatikánkba fél- vagy teljes állásba állatorvost/gyógyszerészt keresünk. Előny a klinikumban/praxisban szerzett tapasztalat, de nem előfeltétel pályakezdők jelentkezését is nagyon szívesen fogadjuk (mi is voltunk azok ☺️). Kezdés ideje rugalmas akár már holnap (vagy tegnap 😉) várjuk munkatársunkat sok szeretettel. Rólunk: 2018-ban végeztem az Állatorvosi Egyetemen majd megnyitottam a Pegazus Állatpatikát, ami a nevéhez híven azóta is szárnyal! Gyerekkorom óta humán gyógyszertárunk van. Anyukámmal, aki gyógyszerész, vágtunk bele az állatpatika üzemeltetésébe és célunk az állatok egészségének megőrzése, valamint a gazdák segítése, illetve informálása az állategészségügyben. Jelenleg 4-en dolgozunk aktívan a patikában és eladói munkakörbe keressük új csapattagunkat!

Neked való a munka:

✅ Szeretsz a gazdikkal kommunikálni.

✅ Élvezed, hogy hozzájárulhatsz a gazdik oktatásához, átadhatod a tudásodat.

✅ Szeretsz kellemes hangulatban, könnyedén dolgozni.

✅ Szeretnéd átlátni és megismerni a piacon lévő top termékeket és tudni mikor milyen terméket ajánlj a négylábúaknak, tollasoknak és pikkelyeseknek.

✅ Kiszámítható munkaidőben szeretnél dolgozni, ahol nincsen éjszakázás és hétvége.

✅ Szeretnél új szemléletű és kedves cégnél dolgozni. Sokan mondják, hogy én máshogy teremtem az üzletem, mint a legtöbben.

Amennyiben egy családias, kellemes légkörben szeretnél fix munkaidőben dolgozni
kérlek keress minket az alábbi elérhetőségen: +3630/4688-442 ; [E-mail megjelenítése]


Pegazus Állatpatika – Dunakeszi