Alapértelmezett nézet
Kapcsolat Bejelentkezés
Oktatás Tanulmányi Osztály Állásajánlatok Pegazus Állatpatika – Dunakeszi

Pegazus Állatpatika – Dunakeszi

2022.04.05

munkatársunkat keressük

Dunakeszin 2 éve nyílt állatpatikánkba fél- vagy teljes állásba állatorvost/gyógyszerészt keresünk. Előny a klinikumban/praxisban szerzett tapasztalat, de nem előfeltétel pályakezdők jelentkezését is nagyon szívesen fogadjuk (mi is voltunk azok ☺️). Kezdés ideje rugalmas akár már holnap (vagy tegnap 😉) várjuk munkatársunkat sok szeretettel. Rólunk: 2018-ban végeztem az Állatorvosi Egyetemen majd megnyitottam a Pegazus Állatpatikát, ami a nevéhez híven azóta is szárnyal! Gyerekkorom óta humán gyógyszertárunk van. Anyukámmal, aki gyógyszerész, vágtunk bele az állatpatika üzemeltetésébe és célunk az állatok egészségének megőrzése, valamint a gazdák segítése, illetve informálása az állategészségügyben. Jelenleg 4-en dolgozunk aktívan a patikában és eladói munkakörbe keressük új csapattagunkat!

Neked való a munka:

✅ Szeretsz a gazdikkal kommunikálni.

✅ Élvezed, hogy hozzájárulhatsz a gazdik oktatásához, átadhatod a tudásodat.

✅ Szeretsz kellemes hangulatban, könnyedén dolgozni.

✅ Szeretnéd átlátni és megismerni a piacon lévő top termékeket és tudni mikor milyen terméket ajánlj a négylábúaknak, tollasoknak és pikkelyeseknek.

✅ Kiszámítható munkaidőben szeretnél dolgozni, ahol nincsen éjszakázás és hétvége.

✅ Szeretnél új szemléletű és kedves cégnél dolgozni. Sokan mondják, hogy én máshogy teremtem az üzletem, mint a legtöbben.

Amennyiben egy családias, kellemes légkörben szeretnél fix munkaidőben dolgozni
kérlek keress minket az alábbi elérhetőségen: +3630/4688-442 ; [E-mail megjelenítése]


Pegazus Állatpatika – Dunakeszi