Alapértelmezett nézet
Kapcsolat Bejelentkezés
Oktatás Tanulmányi Osztály Állásajánlatok Pumukli Állatorvosi Rendelő

Pumukli Állatorvosi Rendelő

2021.12.16

Munkatársat keresünk a Pumukli és a Tököli Állatorvosi Rendelő csapatába. (Budapest, Szent István út 213. és Tököl, Táncsics Mihály utca 1.) A rendelők 20+ illetve 15+ éve üzemelnek. Az általános praxis mellett bizonyos szakterületekkel kiemelten foglalkozunk, pl. szemészet, ortopédia, sebészet.

Az optimális jelentkező: némi tapasztalattal rendelkező, belgyógyászatban és sebészetben valamennyire eligazodó állatorvos. Jogosítvány és autó hosszú távon szükséges a munkavégzéshez, mivel házhoz is járunk, átmenetileg asszisztens segítségével elképzelhető ennek a kivitelezése.

Amit kínálunk: összetartó, jól képzett, barátságos, szerető, szakmailag igényes csapat, jól felszerelt rendelők. A személyre szabott fejlődést elvárjuk, biztosítjuk és finanszírozzuk. A tagdíjakat átvállaljuk, minden munkavállalót a teljes munkavégzés idejére bejelentünk. A bérezést a terhelhetőség, képességek és adottságok figyelembevételével megbeszéljük. A munkaidő beosztásában (heti 40 óra) rugalmasak vagyunk, de mindenki igényeit figyelembe kell venni. Átlátható a működés, mindenki tisztában van a feladatával. Mindenki számára biztosítjuk a szabad véleménynyilvánítást, az ötleteket örömmel fogadjuk és az előremutató javaslatokat megvalósítjuk. A szakmaiságot és a szavahihetőséget kiemelten fontosnak tartjuk. A rendelő is kiváló kapcsolatrendszerrel rendelkezik a betegküldés- és fogadás megvalósítására. Célunk a szakellátások praxison belüli bővítése.

Amit elvárunk: naprakész kisállatgyógyászati ismeretek, ügyfélközpontú betegellátás, folyamatos igény a fejlődésre, a csapat értékrendjének elfogadása és a csapattársak igényeinek figyelembevétele. Jó kommunikációs képesség, egymás tisztelete, rugalmasság. Nem kívánunk hibátlanságot, de elvárjuk a felelősségvállalást, a szakma szeretetét és az alázatos hozzáállást. Tudni kell olyan kórlapot írni, amely nyelvileg helyes, és mások számára érthető. Egymás munkáját segíteni kell, versengésre és egyszemélyes showműsorra nincs lehetőség. A jelentkezőnek (betanulás után) képesnek kell lennie asszisztens segítségével önállóan dolgozni és döntéseket hozni. A praxisban való munka, az ügyfelek részéről érkező érzelmi teher alkalmanként nagy, ezért fontos a stressztűrő képesség. Időpontos rendszerben dolgozunk.

A szakma és a kisállatpraxis iránt elkötelezett, önmagát elhívatottnak és rátermettnek érző jelentkezőt várunk. Részmunkaidő is szóba jöhet.

A jelentkezéshez önéletrajzot kérünk és motivációs levelet a [E-mail megjelenítése] címre.

2020.10.18

Munkatársat keresünk a Pumukli és a Tököli Állatorvosi Rendelő csapatába. (Budapest, Szent István út 213. és Tököl, Táncsics Mihály utca 1.) A rendelők 20 illetve 15 éve üzemelnek. Az általános praxis mellett szakellátással is foglalkozunk, jelenleg ez szemészet és ortopédia, kis részben bőrgyógyászat.

Az optimális jelentkező: többéves tapasztalattal rendelkező, belgyógyászatban és sebészetben valamennyire eligazodó állatorvos. Jogosítvány és autó hosszú távon szükséges a munkavégzéshez, mivel házhoz is járunk, átmenetileg asszisztens segítségével elképzelhető ennek a kivitelezése.

Amit kínálunk: összetartó, jól képzett, barátságos, szerető, szakmailag igényes csapat, jól felszerelt rendelők. A személyre szabott fejlődést biztosítjuk és finanszírozzuk. A tagdíjakat átvállaljuk, minden munkavállalót a teljes munkavégzés idejére bejelentünk. A bérezést a terhelhetőség, képességek és adottságok figyelembevételével megbeszéljük. Mindenkit a teljes munkavégzés idejének megfelelően bejelentett munkaviszonyban alkalmazunk. A munkaidő beosztásában (heti 40 óra) rugalmasak vagyunk, de mindenki igényeit figyelembe kell venni. Átlátható a működés, mindenki tisztában van a feladatával. Mindenki számára biztosítjuk a szabad véleménynyilvánítást, az ötleteket örömmel fogadjuk és az előremutató javaslatokat megvalósítjuk. A szakmaiságot és a szavahihetőséget kiemelten fontosnak tartjuk, a rendelő is kiváló kapcsolatrendszerrel rendelkezik a betegküldés- és fogadás megvalósítására. Célunk a szakellátások praxison belüli bővítése.

Amit elvárunk: naprakész kisállatgyógyászati ismeretek, ügyfélközpontú betegellátás, folyamatos igény a fejlődésre, a csapat értékrendjének elfogadása és a csapattársak igényeinek figyelembevétele. Jó kommunikációs képesség, egymás tisztelete, rugalmasság. Nem kívánunk hibátlanságot, de elvárjuk a felelősségvállalást, a szakma szeretetét és az alázatos hozzáállást. Tudni kell olyan kórlapot írni, amely nyelvileg helyes és mások számára érthető. Egymás munkáját segíteni kell, versengésre és egyszemélyes showműsorra nincs lehetőség. A jelentkezőnek (betanulás után) képesnek kell lennie asszisztens segítségével önállóan dolgozni és döntéseket hozni. A praxisban való munka, az ügyfelek részéről érkező érzelmi teher alkalmanként nagy, ezért fontos a stressztűrő képesség.

Kezdők jelentkezését is várjuk, amennyiben elkötelezettek a szakma és a kisállatpraxis iránt.

A jelentkezéshez önéletrajzot kérünk és motivációs levelet a [E-mail megjelenítése] címre.