Alapértelmezett nézet
Kapcsolat Bejelentkezés

Sárbogárd

Kedves Kollégák!

Új állatorvos munkatársat keresünk vidéki praxisunkba Sárbogárdra. A rendelő szépen fut fel, csak közbe jött a terhességem, kolléganőmnek pedig 2 munkakör sok.

Vidéki praxisként a rendelőben ambuláns rendelés, kisebb műtétek és a kijárós praxis lenne a feladat. Jelenleg a rendelés délután zajlik, előtte végezzük a műtéteket, háznál való kezelést. Leginkább kisállatokkal foglalkozunk, de haszonállatokat és lovakat is el szoktunk látni. A rendelő jól felszerelt, van ultrahang, röntgen, szoftver, felszerelt műtő és nem mellesleg egy szuper asszisztens! A munkakör kialakítása megbeszélés szerint lesz esedékes.

A továbbképzéseket finanszírozzuk, lakhatás megoldható kertes házban, állat hozható.

Amennyiben érdekel a lehetőség, keress bátran barmilyen formában: 06-30-2-876-112 vagy e-mailen [E-mail megjelenítése] vagy akár privát üzenetben.

 

Sárbogárdon bővítenénk a csapatot, ezzel együtt a nyitva tartási időt is.

Te vagy a mi emberünk, ha:

-tudsz önállóan dolgozni

-jó a kommunikációs képességed, türelmes vagy, hogy át tudd adni a vidéki, dr. Pol-t esetlegesen néző embereknek a tudásod

-ha kisebb tapasztalatod van a lágysebészeti műtétekben, segítség mellett el tudod végezni az ivartalanításokat, kisebb beavatkozásokat

Amit tudunk nyújtani:

-bejelentett munkahely

-gépkocsi

-lakás

-béren kívüli juttatások

-jól felszerelt rendelő (ultrahang, röntgen, altatógép…)

Kérésre további felvilágosítást a [E-mail megjelenítése] írt e-mailre válaszolva vagy telefonon a 06-30-2-87-46-52-es számon tudok adni.