Alapértelmezett nézet
Kapcsolat Bejelentkezés
Oktatás Tanulmányi Osztály Állásajánlatok Sárospataki Állatorvosi Rendelő

Sárospataki Állatorvosi Rendelő

Kiemelt turisztikai jelentőségű területen lévő vegyes praxisba főállású állatorvost keresünk. Jelenleg 3 állatorvost foglalkoztatunk, de a praxis bővülése szükségessé teszi új állatorvos felvételét. Gyere, fejlődj, és mélyülj el a szakmában nálunk. Ha még nem tudtál dönteni, hogy milyen állatokkal szeretnél foglalkozni, mellettünk sok állatfajjal igazán változatos munkát végezhetsz.

A kisállatrendelőnkben lágysebészeti és csontsebészeti műtéteket is végzünk. Munkánkat digitális RTG, a szív vizsgálatára is alkalmas ultrahang, altatógép, hematológiai és biokémiai laborgépek segítik. Egzotikus állatok ellátásában is egyre növekvő igény mutatkozik, így ezen szakirányban való fejlődésre is lehetőség nyílik.

A kisállatrendelői munka mellett foglalkozunk gazdasági haszonállatokkal és lovakkal is. A praxis egyik fő tevékenysége haszonállat- és lóállományok ellátása.

A praxis vezetője Dr. Répási Attila. 1997-ben végeztem a Budapesti Állatorvos-tudományi Egyetemen. Az Egyetem elvégzése után (2006-ban) szarvasmarha szaporodásbiológia területén PhD doktori fokozatot szereztem, valamint felvételt nyertem az EU szarvasmarha egészségügyi szakkollégiumába (European College of Bovine Health Management), melynek 15 éve tagja vagyok. A tagság fenntartásához folyamatosan magas impakt faktorú tudományos folyóiratokban kell cikkeket publikálunk szarvasmarha szaporodásbiológiai témában, valamint hazai és nemzetközi kongresszusokon kell részt vennünk, időnként ezeken előadásokat tartanunk. Ezáltal a magas szintű tudományos munkákba is bepillantást nyerhetsz, ezen túlmenően szeretnénk, ha részt is vennél benne.

Amit elvárunk: Teljes munkaidőben keresünk állatorvost. Elhivatottság, jó munkabíró képesség szükséges. Ha csak tanulni szeretnél, gyere rövidebb időre, akár csak 1-2 évre. Hosszabb távon olyan állatorvost szeretnénk foglalkoztatni, aki az alapvető szakmai tapasztalatok megszerzése után önállóan is képes gyakorlatot folytatni, és valamilyen szakirányban speciális munkát is akar végezni.

Amit biztosítunk: Állatorvosaink számára biztosítjuk a lakhatást, munkanapokon a napi egyszeri fő étkezést. A munkavégzéshez szükséges szolgálati autót vezetni (ezért B-kategóriás jogosítvány szükséges). Bérezés természetesen megegyezés szerint történik, próbálunk kiemelt kereseti lehetőséget ígérni. A munkavégzés része a folyamatos továbbképzés is, ennek költségeit is vállaljuk.

Az alapos, gondos, empatikus munkánk pozitív visszajelzése, hogy ügyfeleink köre egyre bővül.

Amennyiben hirdetésünk felkeltette érdeklődésedet, keress mimket a 06 30 995 578 telefonszámon.

A fényképes önéletrajzzal ellátott jelentkezéseket a lenti elektronikus címre várjuk.

Répási Attila PhD, ECBHM
00 36 30 9957578

[E-mail megjelenítése]