Alapértelmezett nézet
Kapcsolat Bejelentkezés
Az egyetem Szervezeti egységek Egzotikusállat- és Vadegészségügyi Tanszék

Egzotikusállat- és Vadegészségügyi Tanszék

Telefon
(1) 478 4100 / 8927
Mellék
(1) 478 4100 / 8927
Vezető
Gál János
Cím
1078 Budapest István u. 2.
Postázási cím
1400 Budapest Pf. 2
Helyszín
B Épület

 Kedves Tulajdonosok/Állattartók!

Május 18 (szombat)-20 (hétfő) között, az ünnepi munkarend szerint klinikánk zárva tart. Az első rendelési nap az ünnep után: május 21 (kedd).

Köszönjük megértésüket!

A Klinika dolgozói

Budapest, 2024.05.17.

 

 

Kedves Tulajdonosok/Állattartók!

 Az Egzotikusállat és Vadegészségügyi Klinikán a gazdasági helyzetre tekintettel 2024.02.19-től módosul a klinikai betegellátás díjszabása. Bővebb tájékoztatás, a részletes tételekről az Árjegyzék menüpontban olvasható.

Köszönjük megértésüket!

A Klinika dolgozói

Budapest, 2024.12.12.

 

Tisztelt Tulajdonosok!

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy az Egzotikusállat-és Vadegészségügyi Tanszék klinikáján 2023 január elejétől felújítási munkálatok kezdődnek. A rendelés a Campus M épületének földszinti vizsgálóiban folytatódik a felújítás időtartama alatt.

Budapest, 2023.01.03.

A Klinika ideiglenes elhelyezkedése

 

 

Kedves Gazdik / Állattulajdonosok!

Az Egzotikusállat-és Vadegészségügyi Tanszék klinikáján az ambuláns betegellátás időpontos előjegyzés alapján zajlik hétköznap 8 és 16 óra között. Az időpont kéréstől csak sürgősségi esetekben tudunk eltekinteni. Amennyiben állata sürgős ellátásra szorul, a gördülékenyebb ellátás érdekében kérjük indulás előtt telefonáljon. Az időpontra érkező betegeket kérjük, minden esetben jelentkezzenek be a betegirányítónál. Időpont egyeztetés a 0614784100-ás telefonszámon, a 8927-es melléken lehetséges.

A kezelések áráról a telefonos időpont egyeztetés alkalmával tudunk felvilágosítással szolgálni a rendkívül sokszínű szolgáltatási palettából adódóan.

Teljes körű és alapos fizikális vizsgálat mellett labordiagnosztikai vizsgálatok (vérvizsgálat, vizeletvizsgálat stb.) valamint fejlett műszerparkunk (digitális röntgen, endoszkóp stb.) segítenek a gyors és pontos diagnózis felállításában. A kisállat klinika radiológiai és műszeres diagnosztikai egységén az egzotikus állatok vizsgálatában jártas szakemberek végeznek ultrahang, illetve CT vizsgálatot előzetes időpontos egyeztetés alapján.

A mikrobiológiai vizsgálatok (bélsárvizsgálat, bőrkaparék, váladék minta stb.) elkészülési ideje a kért vizsgálattól és a kórokozótól függően 1-14 nap. A vizsgálatok eredményeit igény szerint személyesen, e-mailben vagy telefonon a 8927-es melléken közöljük.

Kritikus állapotban lévő illetve intenzív ellátásra szoruló pácienseink számára elhúzódó klinikai felülgyeletet tudunk biztosítani. A kezelésekről, illetve az állat állapotáról minden esetben ambuláns kórlapot vezetünk.

Az ambuláns betegellátás mellett lágyszervi és ortopédiai beavatkozásokat műtéti ellátás keretében végzünk. Tervezhető műtéti beavatkozáshoz minden esetben időpont egyeztetés szükséges.

Referált betegek illetve másodvéleményért érkező tulajdonosok esetében kérjük a korábbi kórlapokat, vizsgálati eredményeket hozzák magukkal.

 

Klinikai mellék: 8927

Nyitvatartási idő:

Hétfő – Péntek: 8:00-16:00 óra

A vizsgálatokhoz időpont egyeztetés szükséges

Időpontkérés: 8927–es melléken

Budapest,2019. február 27.

 

Klinikai rendelési rend:

Hétfőtől Péntekig: 8:00-16:00

Szombat-Vasárnap: Nincs rendelés

Az adott napon rendelő orvosok beosztása/munkaideje változhat, kérjük mindenképp érdeklődjenek a lehetséges időpontokról telefonon!

Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek
Dr. Csatári Dóra Dr. Papp Antal Dr. Csatári Dóra Dr. Kanyorszky Tünde Dr. Csatári Dóra
Dr. Ziszisz Árisz

 

Fogadóórák:

 

Panaszkezelés:

Oktatási panaszkezeléssel kapcsolatban keresse tantárgyi előadóját vagy Dr. Gál János tanszékvezetőt ([E-mail megjelenítése]).

Klinikai panaszkezeléssel kapcsolatban keresse Dr. Gál János tanszékvezetőt ([E-mail megjelenítése]).