Alapértelmezett nézet
Kapcsolat Bejelentkezés
Felvételi Felvételi tájékoztató

Felvételi tájékoztató

 

A felvételi eljárás során a www.felvi.hu honlapon található információk tekinthetőek abszolút hitelesnek. A fenti címen megtalálható a Felvételi Tájékoztató ránk vonatkozó része.

Az Egyetem felvételi szabályzata letölthető innen

Egészségügyi alkalmassági vizsgálat

A vírusfertőzés miatt bevezetett veszélyhelyzet nem teszi lehetővé az egészségügyi  alkalmassági vizsgálat végrehajtását az állatorvosi szakra jelentkezők esetében, mely a felvétel feltétele.

A veszélyhelyzet során teendő egyes, a felsőoktatási intézményeket és a hallgatókat érintő intézkedésekről szóló 101/2020. (IV. 10.) Korm. rendelet értelmében az Állatorvostudományi Egyetem, az alábbiakat kéri a szakra jelentkező diákoktól.

Az általános felvételi eljárás során a felvétel feltételéül megadott egészségügyi alkalmassági igazolás helyett, az alábbi nyilatkozatot

NYILATKOZAT

szíveskedjen kitölteni, s azt legkésőbb 2020. július 9-ig történő beérkezéssel az E-felvételibe feltölteni az egészségügyi igazolás helyére.

Felhívom szíves figyelmét, hogy amennyiben a kért NYILATKOZATOT a megadott határidőre nem tölti fel a jelentkező összpontszáma nulla lesz és nem nyer felvételt a szakra!

 

A felvételi eljárás lezárulta után a sikeresen felvételt nyert és beiratkozott hallgatóktól legkésőbb 2020. szeptember 11-ig kérjük csak meg az egészségügyi alkalmassági igazolást!

 

Erről a későbbiekben a felvételi határozattal együtt a nyár folyamán még tájékoztatást adunk!