Alapértelmezett nézet
Kapcsolat Bejelentkezés

Az Állatorvostudományi Egyetem

Európa egyik legjobb állatorvosképző intézményeként elkötelezett a fiatal tehetséges állatorvostan hallgatók minőségi oktatása mellett. Garantáljuk az állatorvosi szakma iránt elhivatott hallgatóink magas színvonalú képzését és az európai szinten elismert diploma megszerzését.
Tovább

Hírek

1. helyezést ért el az Élelmiszerlánc-tudományi Intézet munkatársa, Kunszabó Atilla a II. Magyar Agrártudományi Doktoranduszok Szimpóziumán

Közel ötven előadás, három terem, hét szekció és egy első helyezés a rövid mérlege a 2024. február 16-án tartott, Kárpát-medencében agrártudományokat kutató doktoranduszok kutatási eredményeinek bemutatására lehetőséget kínáló eseménynek.

Események

A hazai vadegészségügy és vadgazdálkodás aktuális kérdései 2024 konferencia

Szeretettel várjuk a vadászatra jogosultak képviselőit, hivatásos vadászokat, tájegységi fővadászokat, vadászati hatósági feladatokat végző kollégákat, vadgazdálkodási szakembereket, állatorvosokat.

Aktuális információk

NEPTUN-info

Itt léphet be az egyéni azonosító és jelszó megadásával az egységes tanulmányi rendszerünkbe.

Tanulmányi Osztály

A Tanulmányi osztály munkatársai segítik és végig kísérik diákjainkat az első évtől egészen a diploma megszerzésésig, legyen szó órarendről, vizsgáról vagy ösztöndíjlehetőségről.