Alapértelmezett nézet
Kapcsolat Bejelentkezés

Hírek

Megjelent az Univet újság őszi száma

Az Állatorvostudományi Egyetem lapja, az Univet újság idei harmadik számában részletesen olvashatnak a 234. tanév ünnepélyes megnyitójáról, mely egyben az alapítványi működési modell első éve.  Tudósítunk az egyetemi élet fontos történéseiről, a kettős szoboravató ünnepségről, a kromatográfiás laboratórium átadásáról, a VI. Állatorvosi Vándortúráról, illetve az elsőéves hallgatók különleges anatómia órájáról.

Események

Online Nyílt Nap 2020

A koronavírus-járványra való tekintettel az idei évben online kerül megrendezésre az Állatorvostudományi Egyetem nyílt napja. Írd be a naptáradba: 2020. december 2. szerda 15:00 Online nyílt nap az ÁTE-n!

Kiemelt információk

Pályázati felhívások

Az egyetem számtalan pályázati lehetőséggel szeretné a diákjait kutatásokban és szakmai gyakorlatokban való részvételre ösztönözni. Válogasson a különböző felhívások között.

Új Nemzeti Kiválóság Program (ÚNKP) – 2019/2020

  Az idei tanévben az alábbi öt pályázati kiírás jelent meg:   Felsőoktatási Alapképzés Hallgatói Kutatói Ösztöndíj: Célja az alapképzésben részt vevő, tehetséges hallgatók kutatási tevékenységének és szakmai fejlődésének...

Eredmények

Büszkék vagyunk az egyetemünkön zajló pezsgő kutatói munkára, amelyek eredményeiről rendszeresen beszámolunk.