Alapértelmezett nézet
Kapcsolat Bejelentkezés
Kutatás Kutatócsoportok Élelmiszer-Mikrobiológiai Kutatócsoport

Élelmiszer-Mikrobiológiai Kutatócsoport

KUTATÓCSOPORT VEZETŐ: Nádaskiné Dr. Szakmár Katalin, tudományos munkatárs

ELÉRHETŐSÉG: szakmar.katalin[PUT_AT_HERE]univet.hu

A KUTATÓCSOPORT TAGJAI:

Tanszéki munkatárs: Nádaskiné Dr. Szakmár Katalin

Egyetemi adjunktus: Dr. Erdősi Orsolya

Tudományos segédmunkatárs: Dr. Szili Zsuzsanna, Dr. László Noémi

Asszisztens: Gabriella Németh

 

KUTATÁSI TERÜLETEK:

Élelmiszer-biztonság, élelmiszer-minőség, élelmiszer-higiénia, élelmiszerek biztonságos fogyaszthatósága, élelmiszer-mikrobiológia, gyors mikrobiológiai (vizsgálati) módszerek

SZAKMAI SZERVEZETI TAGSÁG:

MMT

MÉTE

Élelmiszer-higiénikusok Társasága

 

HOSSZÚTÁVÚ EGYÜTTMŰKÖDÉSEK:

Budapesti Corvinus Egyetem

Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal, Élelmiszer- és Takarmánybiztonsági Igazgatóság

 

IGÉNYELHETŐ SZOLGÁLTATÁSOK:

Élelmiszer-mikrobiológiai vizsgálatok akkreditált laboratóriumi körülmények között

Kórokozó és élelmiszerromlást okozó mikrobák kimutatása élelmiszer-alapanyagokból, feldolgozott termékekből, felületekről, ivóvízből