Alapértelmezett nézet
Kapcsolat Bejelentkezés
Kutatás Kutatócsoportok Élelmiszer-Mikrobiológiai Kutatócsoport

Élelmiszer-Mikrobiológiai Kutatócsoport

 

KUTATÓCSOPORT VEZETŐ: Dr. Süth Miklós, tanszékvezető

ELÉRHETŐSÉG: [E-mail megjelenítése]

A KUTATÓCSOPORT TAGJAI:

Tanszékvezető: Dr. Süth Miklós

Mesteroktató: Dr. Nagy Attila

Tudományos segédmunkatárs: Dr. Tőzsér Dóra

Technikus: Szepessy Anna

 

KUTATÁSI TERÜLETEK:

Élelmiszer-biztonság;

Élelmiszer-minőség;

Élelmiszer-higiénia;

Élelmiszerek biztonságos fogyaszthatósága

Élelmiszer-mikrobiológia;

Gyors mikrobiológiai (vizsgálati) módszerek

 

SZAKMAI SZERVEZETI TAGSÁG: –

 

 

HOSSZÚTÁVÚ EGYÜTTMŰKÖDÉSEK:

Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem

Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal, Élelmiszer- és Takarmánybiztonsági Igazgatóság

 

IGÉNYELHETŐ SZOLGÁLTATÁSOK:

Élelmiszer-mikrobiológiai vizsgálatok akkreditált laboratóriumi körülmények között;

Kórokozó és élelmiszerromlást okozó mikrobák kimutatása élelmiszer-alapanyagokból, feldolgozott termékekből, felületekről, ivóvízből.