KUTATÓCSOPORT VEZETŐ: Nádaskiné Dr. Szakmár Katalin, tudományos munkatárs
ELÉRHETŐSÉG: [E-mail megjelenítése]
A KUTATÓCSOPORT TAGJAI:
Tanszéki munkatárs: Nádaskiné Dr. Szakmár Katalin
Egyetemi adjunktus: Dr. Erdősi Orsolya
Tudományos segédmunkatárs: Dr. Szili Zsuzsanna, Dr. László Noémi
Asszisztens: Gabriella Németh
KUTATÁSI TERÜLETEK:
Élelmiszer-biztonság, élelmiszer-minőség, élelmiszer-higiénia, élelmiszerek biztonságos fogyaszthatósága, élelmiszer-mikrobiológia, gyors mikrobiológiai (vizsgálati) módszerek
SZAKMAI SZERVEZETI TAGSÁG:
MMT
MÉTE
Élelmiszer-higiénikusok Társasága
HOSSZÚTÁVÚ EGYÜTTMŰKÖDÉSEK:
Budapesti Corvinus Egyetem
Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal, Élelmiszer- és Takarmánybiztonsági Igazgatóság
IGÉNYELHETŐ SZOLGÁLTATÁSOK:
Élelmiszer-mikrobiológiai vizsgálatok akkreditált laboratóriumi körülmények között
Kórokozó és élelmiszerromlást okozó mikrobák kimutatása élelmiszer-alapanyagokból, feldolgozott termékekből, felületekről, ivóvízből