Témavezető | Elérhetőség | Téma címe | Szabad / foglalt |
Dr. Farkas Zsuzsa | [Kattintson az emailcímhez] | Alternatív fehérjékben előforduló kémiai szennyezők | szabad |
Dr. Farkas Zsuzsa | [Kattintson az emailcímhez] | Étrendkiegészítők egészségügyi kockázatai | szabad |
Dr. Farkas Zsuzsa | [Kattintson az emailcímhez] | Ultrafeldolgozott élelmiszerekkel kapcsolatos kockázatok | foglalt |
Dr. Engelhardt Tekla Dr. Strang Orsolya | Az élelmiszerekkel érintkezésbe kerülő anyagokkal/ fenntartható csomagolással kapcsolatos kockázatok | foglalt | |
Dr. Engelhardt Tekla Dr. Strang Orsolya | Édesítőszerekkel kapcsolatos kockázatok | foglalt |
Korábbi szakdolgozatok
Témavezető | Elérhetőség | Beadás éve | Hallgató neve | Téma címe |
Dr. Jóźwiak Ákos Dr. Engelhardt Tekla | 2022 | Silje Karina Grindheim | Rovaralapú fehérjék mint takarmány- és élelmiszerforrások: Az új technológiák és a lehetséges kockázatok szakirodalmi áttekintése (angol nyelvű) | |
Dr. Jóźwiak Ákos Dr. Engelhardt Tekla | 2022 | Petrovszki Szonja Johanna | A laboratóriumban előállított húskészítmények mint alternatív fehérjeforrások | |
Dr. Jóźwiak Ákos | [Kattintson az emailcímhez] | 2022 | Zorka Mwendwa Rakonczay | Automatizált hírszűrés az új fertőző betegségek kockázatának azonosítására a Viktória-tó medencéjében (angol nyelvű) |
Dr. Jóźwiak Ákos Dr. Zentai Andrea | 2022 | Caoimhe Kate Guinan | Az illóolajok és nanorészecskék felhasználása az élelmiszeriparban: áttekintés (angol nyelvű) | |
Dr. Farkas Zsuzsa | [Kattintson az emailcímhez] | 2023 | Botyánszki Gréta | CBD-tartalmú étrend-kiegészítők egészségügyi kockázatai |
Dr. Jóźwiak Ákos Dr. Farkas Zsuzsa | 2023 | Ann Mariya | A körforgásos gazdasághoz kapcsolódó új élelmiszerlánc-kockázatok |