Default view

Szakdolgozat

Új témák várhatóan 2025 őszén kerülnek meghirdetésre.

Témavezető Elérhetőség Téma címe Szabad / foglalt

Dr. Engelhardt Tekla

Dr. Strang Orsolya

[Kattintson az emailcímhez]

[Kattintson az emailcímhez]

Az élelmiszerekkel érintkezésbe kerülő anyagokkal/ fenntartható csomagolással kapcsolatos kockázatok foglalt
 Dr. Farkas Zsuzsa  [Kattintson az emailcímhez] Alternatív fehérjékben előforduló kémiai szennyezők foglalt
 Dr. Farkas Zsuzsa  [Kattintson az emailcímhez] Étrendkiegészítők egészségügyi kockázatai foglalt
Dr. Farkas Zsuzsa [Kattintson az emailcímhez] Ultrafeldolgozott élelmiszerekkel kapcsolatos kockázatok  foglalt

Dr. Engelhardt Tekla

Dr. Strang Orsolya

[Kattintson az emailcímhez]

[Kattintson az emailcímhez]

Édesítőszerekkel kapcsolatos kockázatok foglalt
Dr. Engelhardt Tekla [Kattintson az emailcímhez] Lóklinikai jó higiéniai gyakorlatok foglalt
Dr. Engelhardt Tekla [Kattintson az emailcímhez] Antibiotikumok bomlástermékeinek vizsgálata E. coli AMR kialakulásának összefüggésében foglalt
Dr. Engelhardt Tekla [Kattintson az emailcímhez] Az F2F-létesítményekre vonatkozó biztonsági iránymutatások szabványosítási lehetőségei foglalt

 

Korábbi szakdolgozatok

Témavezető Elérhetőség Beadás éve Hallgató neve
Téma címe

Dr. Jóźwiak Ákos

Dr. Engelhardt Tekla

[Kattintson az emailcímhez]

[Kattintson az emailcímhez]

 2022 Silje Karina Grindheim Rovaralapú fehérjék mint takarmány- és élelmiszerforrások: Az új technológiák és a lehetséges kockázatok szakirodalmi áttekintése (angol nyelvű)

Dr. Jóźwiak Ákos

Dr. Engelhardt Tekla

[Kattintson az emailcímhez]

[Kattintson az emailcímhez]

 2022 Petrovszki Szonja Johanna A laboratóriumban előállított húskészítmények mint alternatív fehérjeforrások
Dr. Jóźwiak Ákos [Kattintson az emailcímhez]  2022 Zorka Mwendwa Rakonczay Automatizált hírszűrés az új fertőző betegségek kockázatának azonosítására a Viktória-tó medencéjében (angol nyelvű)

Dr. Jóźwiak Ákos

Dr. Zentai Andrea

[Kattintson az emailcímhez]

[Kattintson az emailcímhez]

 2022 Caoimhe Kate Guinan Az illóolajok és nanorészecskék felhasználása az élelmiszeriparban: áttekintés (angol nyelvű)
 Dr. Farkas Zsuzsa [Kattintson az emailcímhez]  2023  Botyánszki Gréta  CBD-tartalmú étrend-kiegészítők egészségügyi kockázatai

Dr. Jóźwiak Ákos

Dr. Farkas Zsuzsa

[Kattintson az emailcímhez]

[Kattintson az emailcímhez]

 2023 Ann Mariya A körforgásos gazdasághoz kapcsolódó új élelmiszerlánc-kockázatok