Default view

Szakdolgozat

Témavezető Elérhetőség Téma címe Szabad / foglalt
Dr. Lehel József [Kattintson az emailcímhez] Zebradánión kialakított gyulladásos modellek alkalmazási lehetőségei toxikológiai vizsgálatokban FOGLALT

Dr. Lányi Katalin

Dr. Buzás Anna

[Kattintson az emailcímhez]

[Kattintson az emailcímhez]

A poszt-harveszt peszticidek jelenlétének hatása a készétel, vagy -ital kémiai biztonságára FOGLALT
Dr. Lányi Katalin [Kattintson az emailcímhez] Antibiotikum reziduumok sorsa és hatása kecskesajt készítés során FOGLALT

Dr. Lányi Katalin

Dr. Pleva Dániel

[Kattintson az emailcímhez]

[Kattintson az emailcímhez]

Rákkeltő heterociklusos aminok keletkezése kacsahúsban grillezés során FOGLALT
Dr. Darnay Lívia [Kattintson az emailcímhez] A mikrobiális transzglutamináz enzim szerepe különböző tevetejből készülő félkemény sajtok minőségére FOGLALT
Dr. Lehel József  [Kattintson az emailcímhez]  Potenciálisan toxikus fémek élelmiszer-biztonsági értékelése lazacfajokban FOGLALT 
Dr. Lehel József  [Kattintson az emailcímhez]  Potenciálisan toxikus vegyületek tengergyümölcseiben – élelmiszer-biztonsági veszélyek a fogyasztóra FOGLALT