Témavezető | Elérhetőség | Téma címe | Szabad / foglalt |
Dr. Lehel József | [Kattintson az emailcímhez] | Zebradánión kialakított gyulladásos modellek alkalmazási lehetőségei toxikológiai vizsgálatokban | FOGLALT |
Dr. Lányi Katalin Dr. Buzás Anna | A poszt-harveszt peszticidek jelenlétének hatása a készétel, vagy -ital kémiai biztonságára | FOGLALT | |
Dr. Lányi Katalin | [Kattintson az emailcímhez] | Antibiotikum reziduumok sorsa és hatása kecskesajt készítés során | FOGLALT |
Dr. Lányi Katalin Dr. Pleva Dániel | Rákkeltő heterociklusos aminok keletkezése kacsahúsban grillezés során | FOGLALT | |
Dr. Darnay Lívia | [Kattintson az emailcímhez] | A mikrobiális transzglutamináz enzim szerepe különböző tevetejből készülő félkemény sajtok minőségére | FOGLALT |
Dr. Lehel József | [Kattintson az emailcímhez] | Potenciálisan toxikus fémek élelmiszer-biztonsági értékelése lazacfajokban | FOGLALT |
Dr. Lehel József | [Kattintson az emailcímhez] | Potenciálisan toxikus vegyületek tengergyümölcseiben – élelmiszer-biztonsági veszélyek a fogyasztóra | FOGLALT |