Alapértelmezett nézet
Kapcsolat Bejelentkezés

Andrológiai laboratórium

Vezető: Dr. Cseh Sándor

 

Munkatárs:

 

A hím állatok meddőségi eseteinek kórhatározásához, a magas színvonalú gyógykezeléshez, valamint a korszerű asszisztált reprodukciós beavatkozásokhoz (petesejt, embrió és sperma fagyasztás, in vitro fertilizáció, embrió-átültetés, mesterséges termékenyítés, stb.) rendelkezésünkre állnak a legkorszerűbb laboratóriumi és klinikai eljárások és műszerek (számítógépes sperma analizáló, spektrofotométer, endoszkópos vizsgáló és termékenyítő berendezés, programozható biológiai sejtfagyasztók, PCR berendezés, stb.). Működési területeink: hím állatok sperma minőségének vizsgálata (akár a helyszínen), állomány szaporítás korszerű asszisztált reprodukciós technikákkal (embrió-átültetés, friss és fagyasztott embriókkal, hagyományos és laparoszkópiás mesterséges termékenyítés friss és fagyasztott spermával, stb.).

Az Andrológia egység 2010 óta hazai és nemzetközi (EU-s) jogosítványokkal egyaránt ellátott mobil mesterséges termékenyítő és embrióátültető állomásként is üzemel.

 

Andrológiai és asszisztált reprodukciós klinikai/laboratóriumi szolgáltatások (előzetes időpont-egyeztetés szükséges):

  • Alap spermavizsgálat (sejtszám, mozgás):
  • Sperma-analízis (számítógépes, mozgás, sejtszám, morfológia, vitalitás teszt): spermiogram
  • Ondóplazma összetevők meghatározása
  • Sperma- és embriófagyasztás
  • Mesterséges termékenyítés
  • Embrió-átültetés

 

Árlista 2023
Spermavizsgálat CASA-val (számítógépes sperma analízis, koncentráció,motilitás/mozgás elemzés) 25.000 Ft
Spermavizsgálat CASA-val (lásd fent) + morfológia értékelés festettkenettel + igazolás kiállítása az eredményekről: 35.000 Ft

A további, összetett vizsgálatok/beavatkozások díjazása előzetes egyeztetés után.