Alapértelmezett nézet
Kapcsolat Bejelentkezés
Oktatás Kurzusok Élelmiszer-technológia a gyakorlatban

Élelmiszer-technológia a gyakorlatban

Nyelv
magyar
Jelleg
optional B
Értékelés
semi-final examination
Év a tantervben
5
Szemeszter a tantervben
2
Kredit
3
Gyakorlat óraszám / félév
24
Szervezeti egység
Élelmiszerhigiéniai Tanszék
Kik vehetik fel a tárgyat?
  • Állatorvos magyar

A kurzus leírása

Tematika

  • A tejfeldolgozás általános műveletei
  • Tejtermékek gyártása a gyakorlatban
  • A baromfivágás technológia higiéniája a gyakorlatban
  • A sertés- és marhavágás technológiai higiéniája a gyakorlatban
  • A vadfeldolgozás technológiai higiéniája a gyakorlatban
  • A húskészítmények előállításának higiéniája a gyakorlatban
  • Növényi eredetű élelmiszerek előállításának higiéniája a gyakorlatban

Értékelés leírása

Írásbeli vizsga

Vizsgainformáció

Írásbeli vizsga