Alapértelmezett nézet
Kapcsolat Bejelentkezés
Oktatás Kurzusok Élelmiszer-technológia a gyakorlatban

Élelmiszer-technológia a gyakorlatban

Nyelv
magyar
Jelleg
fakultatív B
Értékelés
vizsga (kollokvium)
Év a tantervben
5
Szemeszter a tantervben
2
Kredit
3
Gyakorlat óraszám / félév
24
Kik vehetik fel a tárgyat?
  • Állatorvos magyar

A kurzus leírása

Tematika

  • A tejfeldolgozás általános műveletei
  • Tejtermékek gyártása a gyakorlatban
  • A baromfivágás technológia higiéniája a gyakorlatban
  • A sertés- és marhavágás technológiai higiéniája a gyakorlatban
  • A vadfeldolgozás technológiai higiéniája a gyakorlatban
  • A húskészítmények előállításának higiéniája a gyakorlatban
  • Növényi eredetű élelmiszerek előállításának higiéniája a gyakorlatban

 

Járványhelyzet esetén online módon is megtartható virtuális üzemlátogatással.

 

Felelős oktatók

  • Dr. Darnay Lívia, egyetemi adjunktus

Vizsgainformáció

Írásbeli vizsga