Alapértelmezett nézet
Kapcsolat Bejelentkezés
Események Találkozz velünk az Educatio Kiállításon!

Találkozz velünk az Educatio Kiállításon!

Egyetemünk is kint lesz a 18. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállításon, ahol diákjaink és Tanulmányi Osztályunk munkatársai sok szeretettel várnak minden kedves érdeklődőt.

2018. január 20-án, szombaton 14.00 óra után Baji Balázs világbajnoki bronzérmes gátfutó, egykori diákunk is elérhető lesz standunkon (AF10).

 EDUCATIO EXPÓ– Mindent a továbbtanulásról

Több, mint száz oktatási intézmény mutatkozik be a nemcsak középiskolásoknak, hanem minden továbbtanulást fontolgató érdeklődőnek izgalmas programot nyújtó 18. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállításon, ahová 40 000 főt várnak. A rendezvény célja, hogy a pályaválasztók minél jobban megismerjék a felsőoktatásban és továbbképzésben rejlő valamennyi lehetőséget: intézményeket, ösztöndíjakat, szakmákat, duális képzéseket, nyelviskolákat, kollégiumokat, átképzési lehetőségeket, sőt, ezen túlmenően karrierépítési tanácsokat is kapjanak. A hazai oktatási piac legnagyobb seregszemléje 2018. január 18-20. között a Hungexpo G csarnokában lesz, szinte az összes felsőoktatási intézmény részvételével. A belépés ingyenes.

A tizennyolcadik alkalommal életre hívott rendezvényen minden kiállító és előadó egy célt támogat: a továbbtanulók meghozhassák a számukra legjobb döntést. 44 magyar felsőoktatási intézmény, 7 nyelviskola és számos duális és szakképző, illetve átképző hely, valamint egyéb hallgatói szolgáltatást nyújtó kiállító gondoskodik a felsőoktatási lehetőségek teljeskörű bemutatásáról. Az aktuális munkaerőpiaci és pályaválasztási trendekhez igazodva a szervezők több informatikai és programozói képzést nyújtó központnak is bemutatkozási lehetőséget nyújtanak 2018-ban.

A karriertervezés kiemelt hangsúlyt kap. A duális képzési helyek és a leendő munkáltatók aktuális gyakornoki és karrierprogramjaikkal jelennek meg, a még bizonytalanok pedig pályaorientációs tanácsadók segítségével találhatják meg a számukra kedvező irányt.

A magyar felsőoktatási szereplők mellett 25 nemzetközi partnerrel is megismerkedhetnek a látogatók. „Célunk, hogy az Educatio Kiállítás a közép-európai térségben is mérvadó oktatási kiállítás legyen, amely az élethosszig tartó tanulás gondolatát erősítve nemcsak a középiskolásoknak, hanem a már diplomával rendelkező felnőtteknek is bemutatja a felsőoktatásban rejlő valamennyi lehetőséget.” mondta Maszlavér Gábor főszervező, a HÖOK Közhasznú Nonprofit Kft. képviseletében.

A szervezők több,mint 40 000 látogatóra számítanak. A háromnapos kiállítás alatt két színpad előadói szolgálnak érdekes és izgalmas felsőoktatási információkkal. A középiskolai csoportoknak előzetes regisztrációval segítik a szervezők a gyors bejutást, valamint iskolai igazolást is biztosítanak. Vélhetően a pedagógusok és intézményvezetők sem unatkoznak majd: ők a szakma újdonságairól, taneszközök és módszerek korszerűsödéséről informálódhatnak. Magyország legnagyobb oktatási seregszemléje mindenki számára ingyenes.

Honlap: http://www.educatioexpo.hu/