Alapértelmezett nézet
Kapcsolat Bejelentkezés
Hírek IV. Állatorvosi Vándortúra

IV. Állatorvosi Vándortúra

Közel 100 km, 20 lelkes állatorvos és állatorvostanhallgató, 5 állomás és rengeteg kaland: idén negyedik alkalommal szervezték meg az Állatorvosi Vándortúrát az Állatorvostudományi Egyetem diákjainak és munkatársainak.

Mivel a túrázás egyre kisebb népszerűségnek örved a diákjaink körében, a szervezők kifejezett szándéka a Vándortúrával, hogy újra „divatba hozzák” ezt az aktivitást és az egyetemi diákélet részévé tegyék, kimozdítva ezzel a hallgatókat a budapesti forgatagból.

Az első évfolyamtól kezdve a végzősig, a magyartól a külföldi hallgatóig mindenki aki eljön, együtt küzdi át magát a hegyeken és völgyeken. Első nap után elmosódnak a határok és életre szóló barátságok köttetnek.

„Másodszor vettem részt az Állatorvosi Vándortúrán, amely megismertette velem a kéktúrázást, ami azóta is az életem szerves részét képezi. Mind a két évben csodás helyeken jártunk egy jó kis társasággal.” (Pető Dorina)

„Évről évre összejön a kis baráti csapat, hogy hazai tájakat járjunk be, akikkel öröm a természetjárás.” (Ifj. dr. Zwillinger András)

„A túrán, amelyen harmadik éve veszek részt, idén is fantasztikus volt. Szuper a vizsgaidőszakot egy ilyen túrával lezárni.  Ezúton is köszönjük a túra megszervezését és az egyetemnek a támogatást!” (Noszály Zsófia)

„Nekem ez volt az első komolyabb túrám, kellett is hozzá energia, hogy végig tudjam csinálni, de már a második napra szépen belemelegedtünk. A hangulat végig fantasztikus volt, az egész nagyon jó és hasznos volt, a felsőbb éveseinktől pedig sok infót kaptunk a jövőre vonatkozóan, és közben gyönyörű tájakon jártunk. Imádtam.” (Valkovszki Vivien)

„Leginkább egy szóval tudom értékelni: fantasztikus. Kihívás volt a javából, de nagyszerű csapat verődött össze, az elejétől a végéig élveztem. Ki nem hagynám jövőre sem.” (Udvari Lilla)

„Hat nap, közel száz kilométer, 19 nagyszerű túratárs, két kullancs és egy felhőszakadás, mindez csodálatos tájakon keresztül.” (Vili Nóra)

„Rengeteg élménnyel gazdagodtam, a napközbeni menetelés és az esti mulatozások összehozták a társaságot, úgy gondolom az öt nap alatt volt lehetőség mindenkit megismerni legalább egy kicsit. Örvendek, hogy résztvevője lehettem a csapatnak!” (Tóth Gabriella)

 

Köszönjük a szervezőknek a kitartó munkát!