Az október 23-25-ig Szerbiában, Novi Sadon tartandó 4-ik Nemzetközi Élelmiszer-technológiai Kongresszus, valamint az ezzel együtt megszervezésre kerülő18-ik Takarmány-technológiai Szimpózium absztrakt leadási határidejét meghosszabbították. Az absztraktok leadásának új határidejét 2018. augusztus 1.
A két évente szervezett konferencián a tudományos- és szakmai tartalmakon, valamint a gondolatébresztő elődásokon túl a résztvevők szorosabbra fűzhetik szakmai kapcsolataikat és együttműködéseiket, megfűszerezve mindezt a helyi ételkülönlegességek nyújtotta élményekkel.
Az absztraktok formai követelményeiről, leadásáról és a rendezvényről bővebb információ a következő linken érhető el: http://foodtech.uns.ac.rs
Amennyiben technikai problémák lépnének föl, és a fenti weboldalon keresztül nem sikerülne elküldeni az absztraktot, akkor azt az alábbi e-mail címre is lehet továbbítani: [Kattintson az emailcímhez]
További információért látogasson el a következő oldalra: http://foodtech.uns.ac.rs/