Alapértelmezett nézet
Kapcsolat Bejelentkezés
Események Kutatók Éjszakája az Állatorvostudományi Egyetemen

Kutatók Éjszakája az Állatorvostudományi Egyetemen

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt az idei Kutatók Éjszakájára az Állatorvostudományi Egyetemre, mert garantáltan kigyógyítjuk őket az unalomból!

A Kutatók Éjszakája egy Európa-szerte megrendezett ingyenes eseménysorozat a tudomány és a kutatói életpálya népszerűsítésére. Idén újra csatlakozott az eseménysorozathoz az Állatorvostudományi Egyetem, ahol szeptember 28-án minden látogató bepillanthat a különböző állatorvoslással kapcsolatos tudományterület titkaiba.

Szórakoztató, inspiráló előadásokon, kísérleteken, laborbejárásokon és további játékos programokon keresztül minden korosztály megismerkedhet az egyetemen folyó tudományos munkával.

Várunk mindenkit, aki felfedezné az Állatorvostudományi Egyetem Állati Szabadulószobáját is, amely egész este várja a kihívások és rejtvények szerelmeseit. Bújj te is állatorvosi köpenybe egy éjszakára és találd meg egy titokzatos vírus ellenszerét, hogy kijuthass a szobából és az Állatorvostudományi Egyetem állatfarmján minden állat meggyógyuljon!

Kísérletekre és kalandokra fel, és irány szeptember 28-án az Állatorvostudományi Egyetem!

A részletes program megtekinthető ide kattintva.

Az előadásokon való részvétel regisztrációhoz kötött, regisztrálni a kutatokejszakaja.hu weboldalon
keresztül lehet.

Az „Állati szabadulószoba” programon való részvétel regisztrációhoz kötött. Regisztrálni a
[E-mail megjelenítése] címen lehet.

A program változás jogát fenntartjuk!