Alapértelmezett nézet
Kapcsolat Bejelentkezés
Hírek Alumni találkozó – Éljen a 78-as és 88-as évfolyam

Alumni találkozó – Éljen a 78-as és 88-as évfolyam

Az Állatorvostudományi Egyetem azt szeretné, ha az itt végzett hallgatói nemcsak vendégei, barátai, hanem szövetségesei is lennének az egyetemnek. Ennek szellemiségében szervezzük Alumni Találkozóinkat is, amely alkalmával most az 1978-ban és az 1988-ban végzett diákjainkat köszöntöttük és ünnepeltük.

Az Alumni Találkozóink missziója, hogy elősegítse és fejlessze az itt végzett diákjaik között az élethosszig tartó, az egyetemünk szellemiségéhez illeszkedő kapcsolatot. Célunk, hogy diákjaink a tanulmányaik elvégzése után is kapcsolatban maradjanak egykori alma materükkel, részt vegyenek annak szerteágazó intellektuális programjain, találkozzanak hasonló érdeklődésű volt diáktársaikkal, és részesei legyenek az Állatorvostudományi Egyetem diplomásainak közösségének.

A 30 és 40 éves évfolyamtalálkozóra érkezők az egyetem campusán köszöntötték egymást, ahol régi emlékeket, élményeket és tapasztalatokat megosztva hangolódtak a találkozóik további programjaira.

Az 1988-as évfolyamtalálkozó résztvevői rövid sétát tettek a campuson, ahol számos érdekes információt megtudhattak az utolsó látogatásuk óta eltelt időben történt változásokról, a parkról, és az ott látható szobrokról, valamint az egyetemi épületek történetéről.

A 1978-as évfolyam a camputúráján megkoszorúzta Dr. Kovács Jenő és Dr. Kovács Ferenc szobrát, majd a Hallgatói Központban gyülekezett. Egy rövid fogadás keretében Dr. Sótonyi Péter rektor úr köszöntötte az évfolyamot, aki maga is 1978-ban végzett.

Az Állatorvostudományi Egyetem 1988-ban végzett évfolyama

Mind a két találkozó alkalmával a résztvevők megosztották élményeiket és véleményüket egyetemünkről, és megörökítették az eseményt csoportos fényképek készítésével. A rendezvény során pedig lehetőségük nyílt bensőséges beszélgetéseket folytatni a régi barátokkal, évfolyamtársakkal.

Ezúton is köszönjük régi diákjainknak, hogy ilyen szép számban részt vettek az alumni találkozónkon.

A képek az 1978-as évfolyamtalálkozón készültek.