Alapértelmezett nézet
Kapcsolat Bejelentkezés
Galériák Educatio Kiállítás 2019

Educatio Kiállítás 2019

Idén január 10-12. között immár 19. alkalommal szervezték meg az Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítást a Hungexpo Vásárközpontban. Az Állatorvostudományi Egyetem 2016-os függetlenné válása óta harmadszor vett részt a rendezvényen, ahol ismételten nagy sikert aratott az új és egyedi tervezésű standjával.

A stand kialakítása ötvözte az agrár- és az orvosi terület összefonódását: egyik felében egy állatsimogatót alakítottunk ki, a másik részében pedig egy állatorvosi rendelő kapott helyett. Itt a diákok megismerhették a varrás alapfolyamatait, továbbá egy plüss kutya segítségével tapintás útján különböző betegségek felismerésére nyílt lehetőségük. A tanulmányi osztályvezetőtől első kézből kaptak tájékoztatást a felvételi menetéről, az általános tudnivalókról, valamint az egyetem hallgatói megoszthatták tapasztalataikat, ismereteiket az egyetemi élet mindennapjairól, a kollégiumról, az elhelyezkedési lehetőségekről.

Élő állatok bemutatásával is színesítettük a standunkat: velünk volt Füge a nyúl, Bobi és Balu kutya, továbbá egy skorpió, paradicsom béka, gekkó, teknős és sikló. Bízunk benne, hogy a három napos tartalmas kiállítás után sikerült megismertetni leendő hallgatóinkkal az állatorvosi és biológus képzésünket és ősztől már hallgatóink között üdvözölhetjük őket.