Alapértelmezett nézet
Kapcsolat Bejelentkezés
Galériák Vissza az Alma Materbe: újabb Alumni Találkozó az Állatorvostudományi Egyetemen

Vissza az Alma Materbe: újabb Alumni Találkozó az Állatorvostudományi Egyetemen

Az Állatorvostudományi Egyetem Alumni Irodája a 2008-ban végzett magyar évfolyam kezdeményezését felkarolva egy újabb Alumni Találkozó keretében látta vendégül volt diákjait az Equus Klubban, ahol a résztvevők kötetlen beszélgetés során felelevenítették régi egyetemi élményeiket, beszámoltak a szakmai munkásságukról és megosztották tapasztalataikat.

Az Egyetem Aumni Irodája keresett meg a hír hallatán, hogy évfolyamtalálkozót szerveznénk, és mi kapva kaptunk az alkalmon. Az ajánlatuk várakozáson felüli volt! Óriási terhet vettek le a vállunkról a szervezés során és a felújított Equus Klubot is kinyitották számunkra. Volt szendvics, pogácsa, édes falat, illetve ital a sofőröknek és a lazulni vágyóknak egyaránt! Vetítettünk régi képeket, volt zene és tánc, valamint egy fotós is megörökítette a találkozás pillanatait.

Hálával tartozunk az Egyetemünknek, ezért a csodás estéért: Dr. Sótonyi Péter rektornak és Dr. Bohátka Gergely kancellárnak, akik támogatták, hogy ez a találkozó megvalósuljon, és köszönjük az Alumni Irodának a szervezést.” (Dr. Fajd-Gellei Zsófia Edit, 2008-as magyar évfolyam)

Szeretne Ön is találkozni egykori diáktársaival? 10, 15, 20 vagy akár 25 éve szerezte meg a diplomáját? Örömmel segítünk megszervezni saját évfolyamtalálkozóját. További részletekért forduljon az Állatorvostudományi Egyetem Alumni Irodájához az [E-mail megjelenítése] címen.