Alapértelmezett nézet
Kapcsolat Bejelentkezés
Galériák Oktatói- és hallgatói cseréről született megállapodás az Állatorvostudományi Egyetem és a Szöuli Nemzeti Egyetem között

Oktatói- és hallgatói cseréről született megállapodás az Állatorvostudományi Egyetem és a Szöuli Nemzeti Egyetem között

Az Állatorvostudományi Egyetem (UNIVET Budapest) együttműködési megállapodást kötött a dél-koreai “Seoul National University College of Veterinary Medicine (SNU)” intézménnyel.

Az Állatorvostudományi Egyetem meghívásának eleget téve Budapestre látogatott az SNU dékánja, Hee-Jong Woo professzor, aki Dr. Sótonyi Péter rektor úrral ünnepélyes keretek között írta alá a két intézmény közötti együttműködési megállapodást, amely lehetővé teszi az egyetemek közötti oktatói- és hallgatói mobilitást, illetve a közös kutatások és tudományos csereprogramok megvalósítását. A látogatáson részt vett a dél-koreai fél részéről Ho-Jae Han dekán helyettes is, aki az SNU kutatásaiért felel, így a jövőben kulcsszerepe lesz az együttműködésünk során. Őket elkísérte Yumi Lee és Seong-Chan Yeon professzor is.

Az ünnepélyes aláírást követően a delegáció rövid sétát tett az Állatorvostudományi Egyetem belvárosi campusán, majd kilátogattak az üllői tangazdaságba is.

Ezúton is köszönjük Hee-Jong Woo dékánnak a látogatását, hiszen a koreai partnerrel megkötött együttműködési megállapodás jelentős potenciált jelent számunkra az oktatásban és kutatásban egyaránt.