Alapértelmezett nézet
Kapcsolat Bejelentkezés
Hírek 37 innovatív előadás a Prezentációs Napon

37 innovatív előadás a Prezentációs Napon

A tavalyi sikerre való tekintettel május 7-én az Állatorvostudományi Egyetem ismét megrendezte a Prezentációs Napot, ahol 37 hazai és külföldi hallgató csillogtatta meg előadókészségét. 

Az EFOP-3.6.3-VEKOP-16-2017-00005 számú projekt keretén belül megvalósuló eseményt egy felkészítő program előzte meg. Kriska-Jámbor Judit projektmenedzser – aki az egyetemen személyes készségtárgyakat oktat –, valamint Hanyecz-Zay Melinda coach segítettek a résztvevőknek elsajátítani az igazán jó előadás alapjait.

Az eseményt Dr. Sótonyi Péter, az Állatorvostudományi Egyetem rektora nyitotta meg. Beszédében hangsúlyozta: ez a program kiváló alkalom arra, hogy a hallgatók megszerezzék azokat a személyi készségeket is, melyekre későbbi munkájuk során szükségük lesz. A zsűri a szakmai rátermettség és a tudományos megalapozottság mellett azt is értékelte, hogy a résztvevők a rövid, 5-7 perces előadások során mennyire voltak képesek megragadni a közönség figyelmét. A pontozási szempontok között szerepelt az előadás egyedisége és az is, hogy a választott téma mennyire volt előremutató, innovatív.

A győztes Tóth Adrienn Gréta lett, második díjban részesült Marie Nehring és Kurucz Ádám. Holtversenyben a harmadik helyen végzett Verebélyi Viktória, Novinszky Petra és Ziszisz Árisz. Az Innovációs Különdíj Kuffa Szilviáé lett.

A szervezők remélik, hogy a hallgatók jövőre legalább ilyen szép számban vesznek részt a programban.

Beszámolót köszönjük a Pályázati Osztály munkatársainak. Képeket Horváth Anikó készítette.