Alapértelmezett nézet
Kapcsolat Bejelentkezés
Események Élet a vidéken – Felhívás fotópályázatra

Élet a vidéken – Felhívás fotópályázatra

Az Állatorvostudományi Egyetem a 2019-es Múzeumok Éjszakája rendezvénysorozat alkalmából ismét fotópályázatot hirdet,

ÉLET A VIDÉKEN – ÁLLATOK ÉS EMBEREK KAPCSOLATA

címmel, amelyre olyan profi és amatőr fotósok jelentkezését várjuk, akik képeikkel bemutatják a vidéki életét, az állatok és emberek kapcsolatát.

A pályázat részletei:

A pályázat célja olyan kreatív képek elkészítése, amelyek bemutatják a vidéki életet és az állatok és emberek közös mindennapjait.

Pályázati feltételek, tudnivalók

  • A fotópályázaton részt vehet bárki, életkortól, foglalkozástól és lakóhelytől függetlenül.
  • Csak saját készítésű fotóval pályázhat minden személy.
  • Egy pályázó legfeljebb 5 db fekete-fehér vagy színes digitális felvétellel nevezhet. Minden fotót címmel ellátva kell beküldeni. A fájlnévnek meg kell egyeznie a kép címével. Cím nélkül beküldött fotó esetében a jelentkezés érvénytelen.
  • A képeket sRGB színtérrel, tömörítetlenül, nagy felbontású JPEG formátumban kell benyújtani. A beküldött képek mérete: a hosszabbik oldal fekvő képek esetén 1400 pixel, álló képeknél 1000 pixel legyen.
  • A szerzőnek rendelkeznie kell a beküldött fotók minimum 6 megapixeles változatával, melyet a szervezők sikeres pályázat esetén bekérnek a nagyításhoz.
  • Jelentkezni a fotó(k) és a kitöltött nevezési lap együttes beküldésével lehet. (A nevezési lapot kérjük aláírva, szkennelve küldjék meg e-mailben.)

 A pályázaton való részvétel ingyenes, nevezési díj nincs! A nevezési lap az oldal alján, a csatolmányok között található!

Zsűri

A beküldött fotókat három tagból álló zsűri bírálja el, amely csak a képek címét ismeri. A személyes adatokat tartalmazó jelentkezési lap tartalmát a zsűri csak az eredményhirdetéskor fogja látni.

Díjazás

A szakértők által kiválasztott legjobb 20 fotóból papírnagyítás készül, amelyek 2019. június 22-én, a Múzeumok Éjszakája rendezvénysorozat keretében tekinthetők meg az Állatorvostudományi Egyetemen.

Díjátadó:

A díjátadóra 2019. június 22-én, 18:45 órakor kerül sor az Állatorvostudományi Egyetem aulájában (1078 Budapest, Bethlen Gábor utca 22-24.). A zsűri által legjobbnak ítélt képek közül az első három készítője könyvutalványban részesül. (Távollét esetén az utalványt postázzuk.)

Közönségdíj:

A kiállítás ideje alatt a közönség szavazhat a képekre. A legtöbb szavazatot kapott fénykép közönségdíjas lesz. Az eredményhirdetésre 2019. június 24-én kerül sor. Az oklevelet postán küldjük ki.

 

A pályázat benyújtása

A digitális fénykép és a kitöltött jelentkezési lap beküldési címe: [E-mail megjelenítése]

Határidő: 2019. június 3. 24:00

 

A pályázó a pályázati anyag beküldésével:

  • elfogadja a pályázati feltételeket;
  • kijelenti, hogy a zsűri döntését elfogadja, az ellen panaszt nem tesz;
  • kijelenti, hogy képei kiállításra kerülhetnek a pályázatot kiíró szervező által;
  • és eredményhirdetés után felkerülhetnek az esemény honlapjára.