Alapértelmezett nézet
Kapcsolat Bejelentkezés
Események Te már kitöltötted? DPR 2019

Te már kitöltötted? DPR 2019

Kedves Hallgatónk!

A kérdőív kitöltésével intézményünket támogatod abban a törekvésében, hogy képzéséről, szolgáltatásairól első kézből kaphass képet. A Diplomás Pályakövető Rendszer kulcseleme a jelenlegi és egykori hallgatók tapasztalatainak összegyűjtése és hasznosítása annak érdekében, hogy a visszajelzések javíthassák mindazt az ismeret-készletet, amellyel intézményünk végzettjeit felruházza.

A jövőben a pályakövetési célú megkeresések a hallgatók számára éves gyakorisággal, a végzettek számára tágabb időközönként, de ugyancsak ciklikusan ismétlődnek, ezzel támogatva intézményünk alkalmazkodását a képzés folyamatosan változó környezetéhez. Amennyiben kitöltöd a kérdőívet, Te is hozzájárul az intézmény és az általa kiadott diplomák sikeresebbé tételéhez.

További hasznos információk:

Válaszaidat természetesen anonim módon kezeljük. Kérdőívünk az általad intézményünkben jelenleg végzett képzésekre vonatkozik. Amennyiben egy-egy kérdést nem tudsz teljes bizonyossággal megválaszolni, kérjük a leghitelesebbnek ítélt választ jelöld meg.

A kérdőív kitöltéséhez lépj a Neptunban az Ügyintézés/Kérdőívek menüpontra.

A kérdőívet a következő időpontig lehet kitölteni: 2019. 07. 12. 20:00

Köszönjük, ha időt szánsz a válaszadásra!