Alapértelmezett nézet
Kapcsolat Bejelentkezés
Események Idén újra Kutatók Éjszakája az Állatorvostudományi Egyetemen

Idén újra Kutatók Éjszakája az Állatorvostudományi Egyetemen

Idén is szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt a Kutatók Éjszakájára az Állatorvostudományi Egyetemre, mert garantáltan kigyógyítunk mindenkit az unalomból!

A Kutatók Éjszakája egy Európa-szerte megrendezett ingyenes eseménysorozat a tudomány és a kutatói életpálya népszerűsítésére. Idén is csatlakoztunk az eseménysorozathoz, ahol szeptember 27-én minden látogató bepillanthat a különböző állatorvoslással kapcsolatos tudományterület titkaiba.

Szórakoztató, inspiráló előadásokon, kísérleteken, laborbejárásokon és további játékos programokon keresztül minden korosztály megismerkedhet az egyetemen folyó tudományos munkával.

A tavalyi nagy sikerre való tekintette idén is lesz Állati Szabadulószoba!

Az Állatorvostudományi Egyetem Állati Szabadulószobája egész este várja majd a kihívások és rejtvények szerelmeseit. Bújjon állatorvosi köpenybe egy éjszakára és találja meg az agyafurt feladványok megoldásait és jusson ki a szobából.

Az előadásokon és az „Állati szabadulószoba” programon való részvétel regisztrációhoz kötött, regisztrálni a www.kutatokejszakaja.hu weboldalon keresztül lehet.

Kísérletekre és kalandokra fel, és irány szeptember 27-én az Állatorvostudományi Egyetem!