Alapértelmezett nézet
Kapcsolat Bejelentkezés
Események Oktoberfest az Állatorvostudományi Egyetemen

Oktoberfest az Állatorvostudományi Egyetemen

Az Állatorvostudományi Egyetemen 30 évvel ezelőtt indítottuk útjára a német nyelvű állatorvosképzést. A kerek évforduló méltó megünneplésének első állomásaként, a diákokkal közösen először rendezzük meg a Marek Napok keretében az I. ÁTE Oktoberfest eseményt.

Az eredeti Oktoberfest egész Európában az egyik legnagyobb népünnepély és az ősz talán legfontosabb társadalmi-kulturális eseménye, ahol a német hagyományoké, gasztronómiáé és persze a jó minőségű söröké a főszerep.

Ennek mintájára szervezzük az ÁTE Oktoberfestet, ahol német diákjainknak szeretnénk kedveskedni és egyben lehetőséget biztosítani nekik, hogy bemutassák és közelebb hozzák kultúrájukat, illetve a többi állatorvostan-hallgatóval együtt közösen megünnepeljék, hogy az Állatorvostudomány Egyetem német képzésének az elindítása óta immár 30 éve a nemzetközi állatorvosképzés élvonalába tartozik.

Az Állatorvostudományi Egyetem hangulatos belvárosi campusát október 10-én valóságos fesztiválhelyszínné varázsoljuk: a kiváló minőségű kézműves sörök mellett a hagyományos ízek kedvelői és a népszerű street food mozgalom szerelmesei egyaránt megtalálják majd kedvenceiket a mini-fesztiválon.

Minden állatorvostan-hallgatónkat szeretettel várjuk az eseményre.