Alapértelmezett nézet
Kapcsolat Bejelentkezés
Galériák Nagyobb sebességre kapcsolt az Állatorvostudományi Egyetem Alumni Irodája

Nagyobb sebességre kapcsolt az Állatorvostudományi Egyetem Alumni Irodája

Az Állatorvostudományi Egyetem Alumni Irodája 1994-ban végzett magyar évfolyam hallgatóit látta vendégül egy újabb Alumni Találkozó keretében a frissen felújított Hallgatói Központban, ahol a résztvevők felelevenítették régi egyetemi élményeiket és beszámoltak az elmúlt 25 évet felölelő szakmai munkásságukról, személyes életútjukról.

Az Állatorvostudományi Egyetem Alumni Irodájának célja, hogy elősegítse és fejlessze az itt végzett diákjaink között az élethosszig tartó, az egyetemünk szellemiségéhez illeszkedő kapcsolatot.

Az első, az Alumni Irodánk által szervezett találkozót Dr. Ózsvári László, az Állatorvostudományi Egyetem oktatási rektorhelyettese nyitotta meg, és elmondta, fontosnak tartja, hogy hallgatóink a diploma megszerzését követően is kapcsolatban maradjanak egykori Alma Materükkel, részt vegyenek annak szakmai és kulturális programjain, szerepet vállaljanak az egyetem életében és aktív részesei legyenek az Alumni közösségünknek.

A köszöntőt követően az Alumni Iroda vezetője, Kerekes Nóra, röviden ismertette az Iroda működését és céljait, majd bemutatta a legújabb Alumni weboldalt. Az új online platformon a regisztrált Alumni tagjainknak az igénybe vehető szolgáltatások és kedvezmények, valamint az egyetem életének legfrissebb híreiről és eseményeiről tájékozódhatnak, az Alumni oldal szerves részét képező Karrier Iroda pedig lehetővé teszi, hogy volt hallgatóink megosszák állásajánlataikat vagy gyakorlati helyeket ajánljanak fel jelenlegi állatorvostan-hallgatóknak. Emellett az új oldalon hamarosan elinduló adatbázisban felkutathatják régi diáktársaikat és feleleveníthetik régi barátságaikat.

A rövid ismertető után minden résztvevő beszámolt az elmúlt 25 év történéseiről, szakmai sikereikről és a karrierjével kapcsolatos történésekről. A beszámolókat borkóstoló majd jó hangulatú, kötetlen beszélgetés követte.

Ezúton is köszönjük az 1994-ben végzett hallgatóinknak, hogy eljöttek és a jövőben támogatják Alumni Irodánk törekvéseit.

Szeretne Ön is találkozni egykori diáktársaival? Szeretne többet megtudni az Alumni találkozóinkról, esetlen 2020-ban lesz 10 vagy 25 éves évfordulója, hogy Ön is megszerezte a diplomáját? Örömmel segítünk megszervezni saját évfolyamtalálkozóját. További részletekért forduljon az Állatorvostudományi Egyetem Alumni Irodájához az [E-mail megjelenítése] címen.

Képek: Horváth Anikó