Alapértelmezett nézet
Kapcsolat Bejelentkezés
Események Nyílt Nap az Állatorvostudományi Egyetemen

Nyílt Nap az Állatorvostudományi Egyetemen

Kedves Érdeklődök!

Egyetemünkön ismét Nyílt Napot tartunk 2019. december 4-én, szerdán 15:00 órától. Látogass el hozzánk, ahol részletes információkat szerezhetsz a képzéseinkről. Gyere el, és légy részese egy jó hangulatú tájékoztatónknak!

Program:

  • Sótonyi Péter egyetemi tanár, rektor – Rektori köszöntő
  • Ózsvári László egyetemi docens, oktatási rektorhelyettes – A felvételi eljárás folyamatáról, az állatorvos képzés szerkezetéről, a gyakorlati képzésről
  • Kosztolányi András egyetemi docens, intézetvezető – Tájékoztató a biológia alap-, illetve a biológus mesterszakról

Az előadások után a feltett kérdésekre az előadók válaszolnak.

Képzések:

  • Osztatlan képzés: állatorvosi
  • Alapképzés: biológia
  • Mesterképzés: biológus

A hagyományoknak megfelelően, a biológia szakok (BSc, MSc) iránt érdeklődőket is szeretettel várjuk.

A biológia BSc és biológus MSc szakokról 13 órától tartunk egy külön ismertetőt az István utcai campuson (a Hetzel Henrik előadóban). Itt lesz mód találkozni oktatóinkkal és hallgatóinkkal, akik a tájékoztatás mellett szívesen adnak választ a felmerülő kérdésekre is. Képzéseinkről további információk az https://univet.hu/hu/biologia/oldalon találhatók.

A Nyílt Napon tárlatvezetéssel látogatható az Állatorvos-történeti gyűjtemény anyagából rendezett Egyetemtörténeti kiállítás, melyet a rendezvény előtt 13:00 órától és utána is meg tudnak tekinteni.

 

Első alkalommal a Nyílt Napon két időpontban is 12:00 és 14:00 órától Campus vezetésre várjuk az érdeklődő diákokat és szüleiket.

Találkozó 12:00 és 14:00 órakor az Egyetem bejáratánál Csatlós mellett.