Alapértelmezett nézet
Kapcsolat Bejelentkezés
Események Találkozzunk az Educatio Kiállításon!

Találkozzunk az Educatio Kiállításon!

Az Állatorvostudományi Egyetem diákjai és a Tanulmányi Osztály munkatársai sok szeretettel várnak minden érdeklődőt a 20. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállításon.

Találkozzunk január 9-11. között a HUNGEXPO FF04-es standjánál!

Az Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás 2020-ban 20. évfordulóját ünnepelve segíti a hallgatókat a továbbtanulással és egyéb képzési lehetőségekkel kapcsolatos kérdésekben.

Az évről évre egyre nagyobb népszerűségnek örvendő rendezvény – tavaly 53.000 érdeklődő – célja, hogy az adott időszakban, vagy az elkövetkező években érettségiző fiataloknak testközelből mutathassa be a felsőoktatási intézményeket, és egyéb továbbfejlődési alternatívákat. A 2020-as szakkiállításon a hazai közel 50 egyetem 200 kiállítója mellett 18 ország továbbtanulási lehetőségeivel ismerkedhetnek meg a látogatók úgy, hogy az ottani oktatóktól, valamint a már ott tanuló hallgatóktól gyűjthetnek be fontos információkat. Segítségükkel mindent megtudhatnak a képzésekről, szakokról, nyelvtanulási lehetőségekről, kollégiumi helyzetről, helyi közéletről vagy akár a vizsgaidőszak sajátosságairól is.

A szervezők tájékoztatása szerint az utóbbi évben már a 16-17 éves korosztályból is egyre többen fordultak meg a rendezvényen, hogy időben feltérképezzék későbbi lehetőségeiket, ugyanakkor a már egyetemen tanuló hallgatók is további hiteles információkhoz juthattak például Erasmus lehetőségekről, további diplomák megszerzéséről, vagy a mesterképzésekről.

Az informálódás mellett számos egyéb érdekességet kínál a háromnapos rendezvény: tájékoztató előadások (pl. pontszerzési lehetőségekről), tudományos kísérletek, beszélgetések a diákélet fontosabb témaköreihez kötődően (pl. diákmunka, diákhitel stb.), de szórakoztató programok is színesítik az eseményt.

A belépés regisztráció után minden látogató számára INGYENES!

Időpont: 2020. január 9-11.

Helyszín: HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont “A” csarnok (1101 Budapest, Albertirsai út 10.)

További információk és regisztráció: https://www.educatioexpo.hu