Alapértelmezett nézet
Kapcsolat Bejelentkezés
Hírek Elindult az ÁTE „Proof of Concept” Programja

Elindult az ÁTE „Proof of Concept” Programja

Az Egyetemen folyó innovációs fejlesztések korai szakaszainak támogatása céljából az Állatorvostudományi Egyetem pályázatot hirdet lehetséges ipari/gazdasági alkalmazással bíró ötletek tudományos/technológiai megvalósíthatóságának kísérleti igazolására. Ebben a „Proof of Concept” Programban az ÁTE oktatói, kutatói jelentkezhetnek, az alábbi új, piaci hasznosítással kecsegtető, de kezdeti fázisban lévő, még kísérleti bizonyításra váró ötletekkel:

  1. gyógyszer, gyógyhatású készítmény, takarmány, adalék;
  2. szoftver, alkalmazás, applikáció;
  3. eljárás, módszer, diagnosztikai eljárás, gyógymód;
  4. eszköz;
  5. tesztrendszer (például sejtvonal).

Egy nyertes ötletgazda legfeljebb bruttó 6,7 millió forint támogatásban részesülhet.

A pályázattal kapcsolatos tudnivalókról tájékoztató programot szervezünk 2020. február 4-én 13:00-kor az Urbányi László előadóterembe. Erre az eseményre minden érdeklődőt várunk. Nincs szükség előzetes regisztrációra. A tájékoztató napon elhangzott kérdéseket és válaszokat az érintettek részére közzétesszük.

További információk: Proof of Concept útmutató

A Proof of Concept Program támogatását a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal Egyetemi Innovációs Ökoszisztéma című pályázati konstrukcióján belül, az Állatorvostudományi Egyetem által elnyert, 2019-1.2.1-EGYETEMI-ÖKO-2019-00010 számú pályázat biztosítja.